INGRA uspješno završila radove
vrijedne 4,2 milijuna eura kojima su rehabilitirane dvije parne turbine tvornice fosfata u
iračkom gradu Al Qaimu. Osim nabavke i isporuke opreme, veći dio ugovora odnosio se na
inženjering i specifična stručna znanja koja su Ingrini stručnjaci iskoristili na ovom
projektu i po kojima je INGRA postala prepoznatljivo ime na inozemnim tržištima
projekt poceo
Zagreb, 30. travnja 2010. – Iračko Ministarstvo industrije odobrilo je ugovor vrijedan 4,2 milijuna eura na temelju kojeg će Ingra obaviti radove na rehabilitaciji parnih turbina tvornice fosfata u iračkom gradu Al Qaimu.
slaba para…
ide to na 8….
Ovaj članak iz Lidera mi miriše na naručeno štivo koje bi trebalo unijeti malo panike među drhtave ručice. Sve u svrhu jeftinije završne akumulacije prije 5. i 6. mjeseca kad se očekuje da će vladine najavljene investicije napokon pokazati prve pupoljke, što bi naravno diglo cijeli sektor.
prijateli vaša ocjena mog komentara govori da nas ima a ovih smiješnih i podrugljivih na osnovu ingre ocjenimo ih vrlo dobro i pošaljimo u crtiče da zabavljaju dijecu —-
Pitanje je jesu li ta dvojica na otvaranju paničari ili znaju ono što ne zna svatko…pa na vrijeme vjetre pete…IMHO ingra će svoje izvješće tempirati u petak 27.04. pred kraj radnog vremena, a znajući da će ultra produženi vikend biti u punom zamahu, pa se nadaju da će panika proći do srijede.
SAMO RAZMIŠLJAM; NIŠTA NE PREJUDICIRAM I NE NAGOVORAM NIKOG NA NIŠTA **** b ****
o kojoj opciji a) ti govoriš, pa nismo bili zaleđeni zadnjih godinu dana da ne pratimo prihode, otkud tebi pomisao o raketama/dobiti…
O opciji bolje ili losije od OCEKIVANJA.
prijateli vaša ocjena mog komentara govori da nas ima a ovih smiješnih i podrugljivih na osnovu ingre ocjenimo ih vrlo dobro i pošaljimo u crtiče da zabavljaju dijecu —-jer oni namjerno iskrivljuju svaki ugovor ingre jedno je potpisivanje ugovora jedno je dovršenje i naplata—-zato uzalud vam trud svirači
super…po 3. put nas obavještavaju o ISTOM poslu
ali pročitajte cijeli tekst obavezno, ja sam se odvalio do smijeha i skoro pao sa stolice [lol]
[/quote]
Kolega, daj i meni objasni…iako sam procitao cijeli tekst.
Hocu i ja da se odvalim od smjeha… i obecavam da necu pasti sa stolice…
ali pročitajte cijeli tekst obavezno, ja sam se odvalio do smijeha i skoro pao sa stolice [lol]
[/quote]
Kolega, daj i meni objasni…
Hocu i ja da se odvalim od smjeha… i obecavam da necu pasti sa stolice…
Radi se o spletkama i podmetanjima jer se nekoliko struja očito bori za prevlast u firmi.
Poslovna situacija je i dalje loša, ali ipak bitno bolja nego prije godinu-dvije.
Trenutno je najvažnije da danas ode na 7kn, da se može fino dokupit… šteta samo dva paničara jutros na prodaji…
[/quote]
I dalje stojim iza svojih riječi koje sam izrekao nekoliko puta. Neće dodirnuti 7 kn ni u kojem slučaju !! [cool]
[/quote]
koliko iznosi operativni trošak tj. neto dobit ovog starog posla dogovorenog još
30. travnja 2008….?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9M4u8syZz2JGWNxCcDtEpA==.pdf
koja je bila dinamika plaćanja od strane investitora prema Ingri… tj. koliko je investitor za ovaj posao INGRI već platio/ankontirao u 2008, 2009, 2010, 2011… ?
[rolleyes]
I dalje stojim iza svojih riječi koje sam izrekao nekoliko puta. Neće dodirnuti 7 kn ni u kojem slučaju !! [cool]
Ozbiljno misliš??? znači kad padne na 6 više nikad neće dodirnuti 7 ????
Uf, uf nije baš neki povoljni scenarij…
[/quote]
koliko iznosi operativni trošak tj. neto dobit ovog starog posla dogovorenog još
30. travnja 2008….?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/9M4u8syZz2JGWNxCcDtEpA==.pdf
koja je bila dinamika plaćanja od strane investitora prema Ingri… tj. koliko je investitor za ovaj posao INGRI već platio/ankontirao u 2008, 2009, 2010, 2011… ?
[rolleyes]
[/quote]
Sada je to sve manje bitno u odnosu na cinjenicu da je INGRA u izrazito losoj situaciji i teskim okolnostima uspjesno odradila taj posao i time sebi stvorila veoma bitne uvjete i reference za dobivanje novih… jos vecih i vaznijih! [thumbsup]