Sudeći po lošim ocjenama izgleda da imamo nekoliko forumaša zainteresiranih kupaca
Kolega,rano ste ušli .
Tek je počelo padati. [thumbsup] [thumbsup] [lol]
ovo nije HT, gdje se svi možemo složit da će i za godinu-dvije cijena biti +/- 30% od sadašnje.
Ingra za godinu može biti na nuli ali i na 35.
Koja od ove dvije opcije vam se čini izglednija?
Viadukt je prije 3 mjeseca bio na 100kn. Danas je na 263.
Eh kolega, sto bas na 35 kuna? [undecid]
Ja sam cuo da moze na 40 kuna… bar tako neki tvrde ovdje…
Lp, dedo
[/quote]
Meni je i na 7 preskupo a pojedincima i na kunu dok je tebi 40 jeftino tako i treba sukob mišljenja uvijek vodi samo naprijed.
Sta je ovo?
Maloprije 7,5 bilo skupo a sada 7,8 jeftino…svasta [shocked]
Sta li ce tek biti… [rolleyes]
Tek će biti svašta [thumbsup] [thumbsup]
Sudeći po lošim ocjenama izgleda da imamo nekoliko forumaša zainteresiranih kupaca
Eh, kolega, dobro nam dosao!
Ovdje se ocjenjuje sposobnost pljuvanja po dionici…
[yawn]
[/quote]
Sve mislim da tebe kolega ova dionica uopste ne interesuje.
A sada znam da te vrlo, vrlo interesuje… [thumbsup]
[/quote]
U pravu si dedo, dionica me upoće ne "interesuje"…mene interesuje samo zarada [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
nekome je bilo jeftino na 40 kn a nekima je 8kn skupo…pa procjeni tko je bolje prosao
[/quote]
[/quote]
nekome je bilo jeftino na 40 kn a nekima je 8kn skupo…pa procjeni tko je bolje prosao
[/quote]
To je totalno nebitno, mogao si kupiti na 40 pa prodati na 70 a mogao si kupiti na 8 i prodati na 4 pa procjenite šta je bolje.
To je totalno nebitno, mogao si kupiti na 40 pa prodati na 70 a mogao si kupiti na 8 i prodati na 4 pa procjenite šta je bolje.
A mogao si npr. kupiti na 4 i 5 pa prodati na 10-11 [cool]
Irački dug samo što nije riješen, znate li vi koliko je to novaca po dionici? A vi prodajete za bagatelu. Samo naprijed sebi radite, prodavali ili kupovali.
Kažete uskoro, imate neku novu informaciju?
Irački dug samo što nije riješen, znate li vi koliko je to novaca po dionici? A vi prodajete za bagatelu. Samo naprijed sebi radite, prodavali ili kupovali.
Kažete uskoro, imate neku novu informaciju?
[/quote]
MA šta je godinu-dvije-tri za takav dug…isto tako što ni kuna-dvie-tri ovdje nije bitna…ovo je dionica na kojoj ništa dugoročno nije bitno [thumbsup] [thumbsup]