Kaj to znači? Da se Oppenheim iskrcavao malo po trezoru a malo po malim dioničarima? Vrlo loš signal [angry]
Ne znači to.
Piše sve lijepo u obavijesti.
Nije to loš signal.
[smiley]
Ipak, ovakvi nesmotreni potezi menadžmenta i trezora su u posljednje vrijeme sve brojniji i sve se snažnije ističu što otvara pitanje upravljanja portfeljima, stručnosti i dobronamjernosti savjetnika, ali i moguće manipulacije vrijednošću dionica.
…u cijelom članku me brine ovaj dio…a možda se čovjek požurio da ga Ljubo ne lupi po džepu…[undecid]
Meni je to znak potvrde ispravnosti stava nas medvjeda, znači da je Igor O. u srcu naš medo[thumbsup]
Kaj to znači? Da se Oppenheim iskrcavao malo po trezoru a malo po malim dioničarima?
Vrlo loš signal [angry]
Nek prodaje mozda mu treba za nesto,pa ima dovoljno i bez tih navedenih[thumbsup]
Neka igra na INGRI.
Prvo 50 komada po 53 pa sada dolje.
Zanimljivo..
Matrix, slazem se da nije los signal, ali mislim da ces se sloziti da je odabrao krivo vrijeme. Pa prodavat u vrijeme kad sve ide dolje i izazivati dodatnu paniku mislim da si to jedan manager njegovog kalibra nemoze dopustiti.
Pa kaj nije mogao malo pricekati i prodavati dio po dio…?
27.11.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. OPPENHEIM IGOR 5.697 11,39 Osnovni račun
2. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 5.297 10,59 Osnovni račun
3. PBZ D.D. 3.660 7,32 Skrb. račun -100
4. TEHNIKA D.D. 3.012 6,02 Osnovni račun
5. LUDVIGER JASNA 2.828 5,66 Osnovni račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.138 4,28 Skrb. račun
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 2,77 Osnovni račun
8. INGRA D.D. 1.319 2,64 Osnovni račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.256 2,51 Skrb. račun novi u top 10
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 1.255 2,51 Skrb. račun
Ukupno: 55,69
10. Režek Danijel ispao iz top 10
Vrlo zanimljivo. dobro čovjek je prodao trebala mu lova, nego..u obavijesti nigdje ne piše da je prodavao na burzi, to bi bilo prvi puta da je tako. Ne bi me začudilo da je portal iznio pretposavku i to krivu.
Inaće vidimo da je unutar kuče, PBZ Equity prodao svom mirovinskom fondu.
A imamo i novi mirovinski fond u top 10.
Ne mogu prodavatelji prodati , koliko ovi mogu kupiti , to je sigurno.
Polako se slaže jaka ekipa fondova u top 10. PBZ Equity, AZ mirovinski, RBA mirovinski, neki fondovio polako ali sigurno napreduju izvan top 10.
Sada sam pogledao , moguće je da je dogovorena transakcija Oppenheima na burzi sa AZ fondom , jer AZ fond je taj dan dokupio 100 komada. A moguče je i da je transakcija van burze , što bi bilo logičnije i u skladu sa dosadašnjom praksom.Prodano po tada tržišnoj cijeni uz minimalni diskont zbog količine
Sada sam pogledao , moguće je da je dogovorena transakcija Oppenheima na burzi sa AZ fondom , jer AZ fond je taj dan dokupio 100 komada. A moguče je i da je transakcija van burze , što bi bilo logičnije i u skladu sa dosadašnjom praksom.Prodano po tada tržišnoj cijeni uz minimalni diskont zbog količine
Pa mora čovjek od nećega živjeti ili, ili “nekome moraju vratiti dug”, samo ne kroz službene kanale
plavi:
”
Sada sam pogledao , moguće je da je dogovorena transakcija Oppenheima na http://engine.xclaimwords.net/click.aspx?tid=3365&partnerid=114786&linkOut=http://engine.xclaimwords.net/redir.htm?url=www.kvarner-wiener.hr/promo/goldinvest.html”)’ name=”link2″ id=”link2″ class=”XClaimStyle” style=”border-bottom: 1px solid rgb(1, 141, 37); margin: 0px ! important; height: auto; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; text-decoration: underline ! important; cursor: pointer; padding-bottom: 1px ! important; color: rgb(1, 141, 37) ! important;” onmouseover=’ShowAd(2);window.status=””;return true;’ onmouseout=”HideAd(2);”>burzi sa AZ fondom , jer AZ fond je taj dan dokupio 100 komada. A moguče je i da je transakcija van http://engine.xclaimwords.net/click.aspx?tid=3364&partnerid=114786&linkOut=http://engine.xclaimwords.net/redir.htm?url=www.kvarner-wiener.hr/promo/goldinvest.html”)’ name=”link0″ id=”link0″ class=”XClaimStyle” style=”border-bottom: 1px solid rgb(1, 141, 37); margin: 0px ! important; height: auto; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; text-decoration: underline ! important; cursor: pointer; padding-bottom: 1px ! important; color: rgb(1, 141, 37) ! important;” onmouseover=’ShowAd(0);window.status=””;return true;’ onmouseout=”HideAd(0);”>burze , što bi bilo logičnije i u skladu sa dosadašnjom praksom.Prodano po tada tržišnoj cijeni uz minimalni diskont zbog količine
”
Pa mora čovjek od nećega živjeti ili, ili “nekome moraju vratiti dug”, samo ne kroz službene kanale
Treba platiti vilu u Dubrovniku i jednu zgradicu na Srbrnjaku! [sealed]