Ajmo dečki, prošlo podne a još nije ni 7,90. Čekam tu negdje, tko će prosuti da ispuni TA, EWT, EU,CEFT…? Jedino mu se neće ispuniti BA jer mora sam prosipati da pogodi.
@vatreni1
Točno će biti kako mora biti. Ne izlaze drhtave, nego zarađuju pametne. Mora se odraditi ono što se mora i to vjerujem još danas. Pad je neminovan. Nemoj mijenjati mišljenje. Neki dan 6 – 7 sada drhtave. Ostani dostojan i pravičan. Ugl ide ispod 8 kn kako sam i rekao neki dan, 7 neće dodirnuti a 6 nikako !! Samo da dodam, već je dva puta bila ispod 8, ali ide još malo dole ??
P.S: poseban pozdrav ljutim prijateljima !! [thumbsup]
Ja pak mislim da je izgledno 6 kuna kad počne nova panika ili pritisnu margini.
Ajmo dečki, prošlo podne a još nije ni 7,90. Čekam tu negdje, tko će prosuti da ispuni TA, EWT, EU,CEFT…? Jedino mu se neće ispuniti BA jer mora sam prosipati da pogodi.
Pa zašto čekaš na 7,90, kad će i tako na 25kn nakon objave posla??? Ja nebi riskirao tih par komada razlike. čudi me da i onaj veliki druker sad kad se vratio u dionicu ne zasipava ovdje sa postovima.
@vatreni1
Točno će biti kako mora biti. Ne izlaze drhtave, nego zarađuju pametne. Mora se odraditi ono što se mora i to vjerujem još danas. Pad je neminovan. Nemoj mijenjati mišljenje. Neki dan 6 – 7 sada drhtave. Ostani dostojan i pravičan. Ugl ide ispod 8 kn kako sam i rekao neki dan, 7 neće dodirnuti a 6 nikako !! Samo da dodam, već je dva puta bila ispod 8, ali ide još malo dole ??
[/quote]
Hehehe, počelo prizivanje margina, oko 16,00 bi moglo i prizivanje stečaja. Prodalo se a ne ide dole, pa se javila panika. Joj kad krenete lupati od 8,40 pa prema 9. Biti će panike tko će prije. Treba vratiti nazad oko 400 000 komada prodanih po prosjeku 8,35. Tko prvi krene po asku bće mu lakše jer do 8,40 samo 20 tisućica.
ivedome@
Divim se svima onim koji imaju hrabrosti dočekati ponedjeljak bez dionica Ingre u portfelju. Dečki, totalno ste se izgubili u procjenama! Morate danas prodati i te ostatke, petak je!
Što više danas prodate, bol će biti veća! Udri, Miško! [cool]
ivedome@
Divim se svima onim koji imaju hrabrosti dočekati ponedjeljak bez dionica Ingre u portfelju. Dečki, totalno ste se izgubili u procjenama! Morate danas prodati i te ostatke, petak je!
Onda se divite i sami sebi.Kad sam rekao da prodate pri silaznoj putanji na 17 rekli ste da ide to gore a sada Vam je prosjek 8 kuna.Zašto vam ne vjerujem?Zanimljivi ste Vi.Biće gledate po gledalici koliko Vam ona pokazuje prosjek,a vi prodali pa kupili ponovo ali to gledalica ne razumije.Pogledajte pod pregled dobiti.Znam da se Vi inatite s obzirom na pustu bagru koja zaziva ili je zazivala cijenu od 1 kune,stečaj itd.
Bananarama pazite se ingre biti će većih cijena od ove ali mislim da bi mi mogli poprilično dolje iako imamo gap blizu.Mislim da je toga poprilično kupljeno na ovim razinama i da bi se moglo stvoriti usko grlo pri nekoj panici a tada znate šta se događa.
Pozdrav
opet hranite trejdere, kupili su od vas na 8 pa vam sad prodavaju na 8,20-8,30 …ne budite blesavi da im kupite dionice pa će onda drugi tjedan oni opet kupovat na 8 kn i tako u krug [bye]
Nebu valjda repriza proslog petka? 8.52
Ne bude, al u ponedjeljak bude lom…
Danas se završava 1 kvartal pa valja malo srediti portfeljčiće fondova…uspješno poslovanje i tako to..u ponedjeljak povratak u zbilju…..SURVIVOR CROATARIKA….SUZE U OKU, BOL U PRSIMA, ČIR U ŠENSTAESTERCU, NOKTI UMJESTO GABLECA…
UGODAN VIKEND [thumbsup] [thumbsup]
Opet pred vikend počela bježanija,
pa zar stvarno nitko ne vjeruje u ovu firmu
osim OPI-ja [undecid] [undecid] [cry] [bye]
Pa ni openhajm ne vjeruje u Ingru, čak ni on! Da vjeruje ne bi Ingra gradnja prodavala dionice Ingre, zar ne?
ivedome@
bananarama ima bolje procjene od Ingre same, on kupuje Ingrine dionice, a Grupa Ingra prodaje svoje dionice Ingre. Čijoj "stručnosti" vjerovati?
@vatreni1
[/quote]
Hehehe, počelo prizivanje margina, oko 16,00 bi moglo i prizivanje stečaja. Prodalo se a ne ide dole, pa se javila panika. Joj kad krenete lupati od 8,40 pa prema 9. Biti će panike tko će prije. Treba vratiti nazad oko 400 000 komada prodanih po prosjeku 8,35. Tko prvi krene po asku bće mu lakše jer do 8,40 samo 20 tisućica.
[/quote]
Još malo i to je to.