[Pa zna i sama Ingra gradnja da joj je cijena dionice majke precijenjena…..što drugo zaključiti
Danas bi mogla dionica majka na nove nizine…na 7 i pol planiram ubost koju [thumbsup]
Dečki se iskrcali pa im crtkarije pokazuju da žele kupiti jeftinije, a onda bi im crtice TA FA EWT, FRWT i dr. pokazivale rast. To su vam najobičnije burekanalize ili ti BA. [wink]
Dečki se iskrcali pa im crtkarije pokazuju da žele kupiti jeftinije, a onda bi im crtice TA FA EWT, FRWT i dr. pokazivale rast. To su vam najobičnije burekanalize ili ti BA. [wink]
Dobra [thumbsup] [thumbsup] je ta..BA…puno bolja od VMA ili AMDG….
Pogledajte samo HT u zadnja 2 tjedna. Zašto je padao, zašto sada raste? Što se promijenilo u HT za to vrijeme? NIŠTA. Samo se promijenila psihologija u glavama ljudi a znalci i lovatori to koriste. Tako bi netko na svim dionicama pa i na NGRI. Nekada uspiju nekeda ne.
Netko želi prodati iznad 8 pa je stavio "skriveni" na 8,10 [thumbsup] [thumbsup]
Ali avaj transakcije još nema….
pa zašto nitko ne ne kupuje na ovim smješnim cijenama????
Opet pred vikend počela bježanija,
pa zar stvarno nitko ne vjeruje u ovu firmu
osim OPI-ja [undecid] [undecid] [cry] [bye]
Bid šupalj…poneki nalog ispod 8 spomena vrijedan, ali moglo bi to danas nisko…IMHO.
Opet pred vikend počela bježanija,
pa zar stvarno nitko ne vjeruje u ovu firmu
osim OPI-ja [undecid] [undecid] [cry] [bye]
Evo ja vjerujem… [pray]
[lol]
Netko želi prodati iznad 8 pa je stavio "skriveni" na 8,10 [thumbsup] [thumbsup]
Ali avaj transakcije još nema….
pa zašto nitko ne ne kupuje na ovim smješnim cijenama????
Kupljeno na 8,10 skriveno. Čista namjera kupnje.ZAŠTO neko kupuje ako je to preskupo? Majstor priziva 7 a kupuje po 8 i nešto. Psihologija i znanje i insajd info. Irački dug samo što nije a onda je i 15 prejeftino.
@vatreni1
Točno će biti kako mora biti. Ne izlaze drhtave, nego zarađuju pametne. Mora se odraditi ono što se mora i to vjerujem još danas. Pad je neminovan. Nemoj mijenjati mišljenje. Neki dan 6 – 7 sada drhtave. Ostani dostojan i pravičan. Ugl ide ispod 8 kn kako sam i rekao neki dan, 7 neće dodirnuti a 6 nikako !! Samo da dodam, već je dva puta bila ispod 8, ali ide još malo dole ??
P.S: poseban pozdrav ljutim prijateljima !! [thumbsup]