@ingenero
Ja ne bih sada o TA, ali bih rekao nešto o EWT-u, mislim da će se i "caccone" složiti samnom pa i inverter. Ovako ću Vam reći pa će Vam biti puno jasnije. Po EWT-u se odrađuje korektivni val, a,b,c,d….koji može trajati i trajati a i nemora. Ne mora samo iz jednog razloga a Vi ste ga upravo naveli. Posao vrijedan 1…EUR ili Ingra ide u stečaj, ili izgubila sve poslove. Nadam se da smo se razumijeli. U večini slučajeva kod korekcije cijena ne mora dodirnuti liniju kanala, trokuta i sl, a može je i probiti cca3% pa da sve norme budu ispunjene.
Nadam se da sam dobro opisao traženo. LP
@Mrgud
Hvala!
ovdje mora doći neki stvarno veeeelik posao da skoči preko 9 kn….do tada lagano klizanje prema 7 kn
ovdje mora doći neki stvarno veeeelik posao da skoči preko 9 kn….do tada lagano klizanje prema 7 kn
Ovo je dobar početak općenito za građevinare ;
Dobra vijest za građevinare: započinje obnova 500 javnih zgrada
http://www.business.hr/ekonomija/dobra-vijest-za-gradjevinare-zapocinje-obnova-500-javnih-zgrada
http://www.business.hr/ekonomija/dobra-vijest-za-gradjevinare-zapocinje-obnova-500-javnih-zgrada
[/quote]
sanirat će se fasade, a to će raditi bar 200 malih građevinara koji će ići s damping cijenama
[/quote]
gdje tu vidiš ingru, zapravo i ako bude ingra radila to je sitniš za takvu kompaniju, računaj da će 500 zgrada raditi minimalno 50 firmi ako ne i više tako da ingra nema tu nekog profita niti može utjecati na cijenu iako u Lipoj našoj ne vidim ništa na vidiku sem elektrana prije da se čeka neki boom iz inozemstva za koji vjerojatno neki znaju i skupljaju, inače slažem se s postovima kolega mrguda koji vam dobro kaže dionica ide još dolje ne puno ali ide… LP
Kada bude veeliiki posao onda će biti 19, a ne 9 kn kolega.
Pozdrav
dont fight the trend, trend is your friend. ako hoće prodavati ispod 8 pustite ih, čemnu plaćati skuplje [rolleyes] eto konzum vam na 160, adris na 206, ht na 205. igrajte malo na sigurno dok se ovdje ne razvije nešto. bez volatilnosti i volumena ovo je dosada.
malo fali u top 10,tko je prodo???
INGRA-GRADNJA čini mi se 8000.
9. INGRA-GRADNJA D.O.O. (12161287436) 274.271 2,02 Osnovni račun
čini mi se da je 9.Ingra-gradnja d.o.o. -8000
ostalo nepromjenjeno….
vidis kako se daju targeti onako iz rukava,,,mrgude ma cemu grafovi i ewt…kad covjek zna 2 vala INGR unaprijed… [tongue] [lol]