INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ISPORUČUJU HIDROMEHANIČKU OPREMU
Ingri posao od 21,5 milijuna kuna u Alžiru

http://www.business.hr/kompanije/ingri-posao-od-21-5-milijuna-kuna-u-alziru

ovaj posao je se očekivao tako da cijena miruje, čeka se nešto pravo ali se i dalje skuplja… 😉

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Jel ima tko kakvu info??? Navodno ingra dobila posao ISPORUKE HIDROMEHANIČKE OPREME ???
Ja sam mislio da je ingra građevinsko-developerska firma, a ne isporučivač.
A vrijednost posla je 21 milja kuna…jel to znači da ti djelovi koštaju 21 milijon kuna, a ingra dobija postotak od koštanja dijelova ili ingra dobija 21 milijon kuna za poslove dopreme tih dijelova???
To nije ista stvar..pa ako netko može pomoći…Kolega gmaz, godzill, itko ?????

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ajmo bit iskreni. Ingra ako misli bar malo smanjit svoje dugove mora dobit dosta novih poslova. Zasad to ide dosta loše, i ako nastavi takvim tempom, razočarani ulagači će polako izlazit i cijena ide dolje, ali ako se malo trgne i angažira se više na nalaženju poslova i ima malo sreće pa i dobije koji, zna se, ide gore. Šta će od toga bit mislim da u ovom trenutku nitko od nas ne zna. Možemo se samo nadat. Cijena sad ovdje stoji jer su neka očekivanja u zraku, ali još nesigurna pa se ne miče puno, ali mislim da ulagači neće bit predugo strpljivi. Uskoro ćemo vidit u kojem je smjeru krenila Ingra.

hehe, neki bleso iskrcao je 30.000 u nadi da će srušiti Ingru na 7 kn, ali nije uspio niti ispod 8,12 kn [lol]
daj majstore još 30.000 komada, njam njam [thumbsup]

Ajmo bit iskreni. Ingra ako misli bar malo smanjit svoje dugove mora dobit dosta novih poslova. Zasad to ide dosta loše, i ako nastavi takvim tempom, razočarani ulagači će polako izlazit i cijena ide dolje, ali ako se malo trgne i angažira se više na nalaženju poslova i ima malo sreće pa i dobije koji, zna se, ide gore. Šta će od toga bit mislim da u ovom trenutku nitko od nas ne zna. Možemo se samo nadat. Cijena sad ovdje stoji jer su neka očekivanja u zraku, ali još nesigurna pa se ne miče puno, ali mislim da ulagači neće bit predugo strpljivi. Uskoro ćemo vidit u kojem je smjeru krenila Ingra.

Zar ti od 3,80 do preko 8 nije jasan smjer?

neće uvijek biti ovako.

Realno govoreći INGRA i nije dobila neki naročiti posao, ali cijena je toliko niska da nije baš neka želja za rušenjem. CIjena od 4 kune je isključivo bila zbog iskrcaja PBZ fonda i trejdera vezano za taj iskrcaj.Mislim da nam dolaze bolji dani.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Pa ako posluješ dvije godine za redom sa 90miliona kuna minusa. i evo već kraj prvog kvartala,dva sitna poslića nit za upravu nahranit. koliko god imao dionica u ingri,moram reći da mislim da je cijena realna.Čekam toliko željeni posao, prije njega nema mrdanja.

idući tjedan će bit bolje...

Realno govoreći INGRA i nije dobila neki naročiti posao, ali cijena je toliko niska da nije baš neka želja za rušenjem. CIjena od 4 kune je isključivo bila zbog iskrcaja PBZ fonda i trejdera vezano za taj iskrcaj.Mislim da nam dolaze bolji dani.

I ja mislim da 4 više ne budemo gledali, ali na 6 i 7 se još bude trgovalo…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Zar ti od 3,80 do preko 8 nije jasan smjer?
[/quote]
Koliko se sjećam bila je i 12,75 pa se opet vratila na 8. Na niskim razinama je bila zbog stvarno loše situacije, nemogućnosti isplaćivanja zapisa, na 12,xx se vinila zbog nagovještaja investicija vlade. Sad se utaborila negdje u sredini i čeka daljnje vijesti.

MEGIDO1@ je jasan je smjer … ingra nakon botomiranja usla u horizontalni smjer iliti tzv. sideway …
smanjuje se volumen ,tj. trguje se ja tebi ti meni ..pa ko koga izuje za 10-50 lipa…usput vas par koji ste zaglibili laprdate o nekim velikim poslovima , uglavnom nezanimljivo…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izgleda da je konsenzus da se čekaju vijesti, dotad sideways iliti krepavanje u rasponu +- 50 lipa.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close