@ZZtop
Ingru uvijek trefim, samo dali uvijek i na vrijeme kažem istinu, "E tu je problem". Ne ide baš sve u eter, ali uljudno onome koji ne vjeruje pokažem copy/paste da ne bude zabune. Ako Vam više odgovara, mogu ja i prešutiti sve i kontara Splita kako se veli !!
LP Zizi !! [thumbsup]
Danas sam kupio cd sa popisom dioničara Ingre i ima zanimljivih stvari koje su me iznenadile pozitivno i negativno. Pozitivno je to što 200 najjačih dioničara po broju dionica drži 75% Ingre, a negativno ukupan broj dioničara. Ali uglavnom prevladava pozitiva
Dobro ulaganje !!! Puno bolje nego da ste kupili dijonice….
Danas sam kupio cd sa popisom dioničara Ingre i ima zanimljivih stvari koje su me iznenadile pozitivno i negativno. Pozitivno je to što 200 najjačih dioničara po broju dionica drži 75% Ingre, a negativno ukupan broj dioničara. Ali uglavnom prevladava pozitiva
pa to je katastrofa, to je loša vijest, a ne dobra?!?!
disperziranost je ogromna, zato na prvu lošu vijest i potone -20 u jednom danu!
top 10 umjesto da kupuje i ojača poziciju, rasprodao je puno dionica i izvršio klasičnu distribuciju dionica na burzi u ruke malih dioničara
Dajte lakše malo, ne tucite tako po asku, mogao bi srčani trefiti ove što su nas punili na 8! [cool]
Ask se povlči lagano. Samo da se lupi sa par tisućica ode to preko 8,50 i više.
možda i "pogodim".
prije par dana većina dioničara ingre nije htjelo ostati preko vikedna unutra…izgleda da je došlo do promjene trenda [thumbsup]
Što je kupci, preplašio vas ovaj na 8,40? On je tu da se krca na nižim cijenama, poslije se miče.
8.00 kuna na 8.30 u 2 sata a sta nas tek ceka u poned.
U PON SE PLACA ULAZ U OVU DIONICU 8.50
Vec tri vikenda za redom izađe neki negativan članak o ingri, moglo bi ovaj vikend biti suprotno…
8.00 kuna na 8.30 u 2 sata a sta nas tek ceka u poned.
U PON SE PLACA ULAZ U OVU DIONICU 8.50
Kaj nije trebala biti neka vjest ovaj tjedan?