samo vi prodajte paničari LOL [lol] ima ko od nas skuplja hehehe
@vatreni1
Ako dođe do 7, ne do 6 plaćam ti klopu i piće, ali bi bilo dobro ako se tvoja proročanstva ne dogode, klopu i piće plaćaš ti….puno bi te koštalo pa stoga podigni cijenu ! [thumbsup]
kad je Ingra bila na 8,50 prije par mjeseci tvrdili ste da neće niže i da se krcate, a pala je potom sve do 3,80 kn, tako da…. [bye]
a sad vi koji ste prodali možete se vratiti u staro gnijezdo… [lol]
Mene zanima samo jedna stvar, jel netko još uvjek misli da će Ingra u stečaj… ako je Vaš odgovor ne u čemu je problem i zbog čega bi bilo panike i prodavanja ispod cijene( kao što neki rade
kad je Ingra bila na 8,50 prije par mjeseci tvrdili ste da neće niže i da se krcate, a pala je potom sve do 3,80 kn, tako da…. [bye]
[/quote]
Pisano 12.1.2012:
Nije da najbolje znam ali samo ne lažem nego izlažem istinu. U Ingru sam ušao 100% s velikom količinom na 8,2x kn .. greškom, prerano. Mogao sam još pričekati ali ??. Sada vidim i znam da će cijena još dole. Meni iskreno ne smeta, imam vremena čekati jer idem na duže staze. Ne trejdam kao pojedinci kojima smeta moje pisanje. Znam da ova istina nekoga i boli ali bože moj, ako netko misli drugačije neka pobije moje tvrdnje. Stari narod veli,,, "poslije kiše uvijek dođe sunce".
Ja ga čekam !!
Dalje ..treba pogledati gdje sam prvi na bidu na točno 6 kn.. i tu me pokupilo…. opet kupnja na 5 i 4 kn. Izračunajte si prosjek, količinu sam prvotno pokazao i zato nisam za trejd. Pogledajte postane jučer i prekjučer grafove i kuda to vodi..ja se već sada [lol] [lol] , a mislim da ću se uskoro i više [lol]
LP [lol]
Malo gore, malo dole, malo gore, malo dole.
Stvara se zastava!
Uživajte!
Mene zanima samo jedna stvar, jel netko još uvjek misli da će Ingra u stečaj… ako je Vaš odgovor ne u čemu je problem i zbog čega bi bilo panike i prodavanja ispod cijene( kao što neki rade
A što ako je naš odgovor DA????
Po čemu vi vidite da neće???
Po tome što su izišli iz dionice OMF???
I većina iz NO Ingre???
Ili po brojnim objavama poslova npr. vojna bolnica u Alžiru iz ljeta 2009, pa je sad opet u 2012 tik pred potpisivanjem…
Ili po nečem drugom???
A što ako je naš odgovor DA????
Po čemu vi vidite da neće???
Po tome što su izišli iz dionice OMF???
I većina iz NO Ingre???
Ili po brojnim objavama poslova npr. vojna bolnica u Alžiru iz ljeta 2009, pa je sad opet u 2012 tik pred potpisivanjem…
Ili po nečem drugom???
[/quote]
omf izašli otkuda ti sada to??? malo si se zabunio…
Objavom današnjih pokazatelja investitori su se vratili u krutu zbilju, a ona govori da bi ova godina moga biti puno složenija nego što su do jučer mislili“, ocjenjuje Rinkovec.
Izvadak iz teksta na PD…to vam ja trubim mjesecima, ali tko ne želi čuti možeš se i na trepavice postaviti..
A opet čuli bi neki da nisu do grla u minjaku, pa onda zalijepe jedinicu kao znak odmazde [thumbsup] [thumbsup]
Građevinari zvijezde tržišta bikova na Zagrebačkom tržištu
http://www.business.hr/burza/gradjevinari-zvijezde-trzista-bikova-na-zagrebackom-trzistu