čini se da paničari koji su prodavali ponovno kupuju.
Čermak ?
dali ingra to gradi ili opet samo nagađanja???
Ljudi nikako da shvate da je građevinska industrija trenutno best pick na burzi. Političari su se zadnjih par dana izjasnili da će se gradit naveliko i naširoko, a netko će trebat to izprojektirat….
…s obzirom da je IGH gotov, ko će to da radi? [wink]
Al očigledno nije to dovoljno. [angry]
Ovako će to izgledati u skoroj, bliskoj budućnosti !! [thumbsup]
Kolega, dok ne dodje do rusenja strukture imam i sam slicno usmjeren scenarij razvoja situacije. Jedino vas moram opomenuti, da TA i FA su totalno nekompatibilne, pa nije najbolje, da upotrebljavate obje ujedno. Pozdrav i sretno trgovanje.
Kolega, dok ne dodje do rusenja strukture imam i sam slicno usmjeren scenarij razvoja situacije. Jedino vas moram opomenuti, da TA i FA su totalno nekompatibilne, pa nije najbolje, da upotrebljavate obje ujedno. Pozdrav i sretno trgovanje.
[/quote]
Nekontabilne, ali će biti ostvarene. Sprega jedno s drugim.. ako jave kako veli prethodnik "Sutra objava poslova" – ugodno s korisnim. Ode cijena gore a tada se ispunjava i TA i EWT i naša mišljenja a i dobit !!
Ma nema veze, bitno je da ide UP !!
LP [thumbsup]
Ljudi nikako da shvate da je građevinska industrija trenutno best pick na burzi. Političari su se zadnjih par dana izjasnili da će se gradit naveliko i naširoko, a netko će trebat to izprojektirat….
mozda netko nekaj zna kaj vi neznate?
[shocked]
mozda netko nekaj zna kaj vi neznate?
[shocked]
[/quote]
pa zar uprava nije bila jasna… neke konkretne informacije očekuju se tek krajem svibnja…
"… INGRA i Caper d.o.o. dogovorili su nastavak angažmana Capera na projektu restrukturiranja
i reorganizacije INGRE do kraja svibnja 2012.,…"
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/FOCZK33gDHjVvbYQZbZbxA==.pdf
Kolega strategos …ne bi ja na vašem mjestu pokapal IGH ….i ingra je bila prije 2 mjeseca već sa nadgrobnim ….pa ipak ….feniks