INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja se srećom izvukao na vrijeme , prije će drugi tjedan na 7 kn nego na 9 kn.

u ponedjeljak ćete moći staviti prefiks na riječ srečom… [rolleyes]

@borism

T+3 ništ od bureka za vikend.. inače, dobra.. [wink]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

uspostavljen blokadni punkt na 8,50 kao francusko–njemačka granica u II.svj. ratu ni muva ne bih prošla… ali saveznici lagano napreduju prema 9 kn … [lol]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Ajde razmišljajte preko vikenda o novim autima,a burek,burek je za raju.
Ugodan vikend i sretno idući tjedan,nažalost neću moći aktivno sudjelovati,ali pasivno sa pokojim udarom po asku ……za to se uvijek nađe vremena.Sretno.

peyo

ugodan vikend svima. pogotovo drugovima katastrofičarima. 🙂

[thumbsup]

Ponedjeljak će biti poseban iako neznam u kojem smjeru. To je onaj osjećaj. Pozdrav svima i ugodan vikend.

neće uvijek biti ovako.

INGR – All in
Malo sam promašio raspon, ali bio sam blizu pogotka današnjeg dna 🙂
I sad na moreeeee.
E kad bi imap živaca lijepo ne pogledat u Investor sljedećih cca 10 dana, pa se nakon 10 dana iznenadit da je INGR na 10. Eura :))

...

Ponedjeljak će biti poseban iako neznam u kojem smjeru. To je onaj osjećaj. Pozdrav svima i ugodan vikend.

Ja isto mislim da ce ponedjeljak biti poseban, ali u pozitivnom smislu.
A za nase "dusebriznike" bit ce negativan. Jbg, ne moze svatko biti zadovoljan.
Ugodan vikend.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Još jedna od prilika za našu perjanicu, posla za građevinu koliko hočete [thumbsup]

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Pocinje-izgradnja-autoceste-od-Krizisca-do-Zute-Lokve-tunel-Vratnik-spojit-ce-Primorje-i-Liku

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Bilo kako bilo, momentum se ponovno stvara, pa 9 probijamo u prvoj polovici idućeg tjedna… [cool]

Najbolja dionica za dayscalping i kad raste i kad pada . Kad pada kupite i imate više , kad poraste na VAŠ target prodate i čekate novi pad . To nije za svakoga , jer treba savladati dvije aveti koje vas prate u stopu – pohlepa i strah .

Bilo kako bilo, momentum se ponovno stvara, pa 9 probijamo u prvoj polovici idućeg tjedna… [cool]

sve je sad moguće, moment na burzi je pozitivan, a građevinari su IN. ne bime čudilo da krajem tjedna Ingra ode preko 10 kn

Sve što pišem je osobno mišljenje, ne invest. savjet!

New Report

Close