INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege mali osvrt na Viadukt koji je dobio lijepi posao, cijena mu je otišla gore samo 17%, da podsjetim vrh na vijaduktu je bio oko 5000 kuna 2008 godine, današnji promet od svega 560.000 kuna. A sada ono najvažnije da smo mi ili kada mi dobijemo takav poslić vjerujem da će cijena otići gore ne 17% već punoooo više i neće biti promet od pola milje kuna već će se broojiti na desetke milja kuna. Samo sa nekakvim špekulacijama porasli smo sa mizerne 3,5 kune na skoro 13 kuna.
zato je to INGRA najzanimi+ljivija dionica na tržištu i samo najluđi će na njoj i zaraditi.
Ja se ne bojim za budućnost, neka svatko zaradi na svoj način.

Ugodan vikend i odmorite se napokon na ljepom vremenu sa svojim obiteljima za roštiljom i obavezno zaljevajte sa hladnom pivicom.

Pozdrav

Ma vidi ti to, i po 8,50 jeftino, kažete? [lol]

Neprocjenjivo..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

hmmm K/P 313/397 k bježi se s aska… [thumbsup]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

ma vidi ti to – kako su se neki danas prevarili prodajom
– samo vi slušajte negativce i čekajte 4 kn a mi ćemo… [bye]

Dečki ugodan vikend.

peyo

gasim laptop, imam ingru, ne bojim se vikenda i idem uživati u ostatku ovog lijepog dana! [cool]
Ma kako priča daans završila, nemam straha za budućnost cijene ove dionice!

Fondovi, Pazite da vas ovakav jedan iz mog iz AVATARA ne doceka kao Sirica i Djedovica!

Dečki budimo realni , Viadukt je firma i pol a ne Ingra !!! Zbrojite sve poslove koje su dobili u zadnjih nekoliko mjeseci , u usporedbi sa Ingrom to je čudo !!!

Kako se povlače lažni H nalozi [thumbsup]

Da bježe s kupnje čekaju pad.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

ajde medo ne brundaj !
no hard f… [wink]

– samo vi slušajte negativce i čekajte 4 kn a mi ćemo… [bye]

Slažem se s tobom…vi čete [bye] [bye]

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Dečki budimo realni , Viadukt je firma i pol a ne Ingra !!! Zbrojite sve poslove koje su dobili u zadnjih nekoliko mjeseci , u usporedbi sa Ingrom to je čudo !!!

Šta sam rekao , UŽAS !!!

Iskrcavanje prema 8 kn !!!

za svaki slučaj stavljen na 8,50 skriveni 2992 H da ne bih slučajno prešišalo već danas 9,00, u ponedjeljak je novi dan… LP

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

New Report

Close