Pa jučer svi dnevnici na svim televizijama govore o uzletu građevinskog sektora, a danas Poslovni baca ovaj nepismeni druk za nekoga, preporuča se raditi kontra napisa na poslovnom.
Kojem uzletu koje su to nove poslove dobili građevinari ? Rasprodaju stanova koji im zjape bez kupaca, gradnja autocste, još jedan novi most koji će biti zatvoren na najmanji povjetarac gdje ?
…nemam pojma ali nekak po prvi put bez straha plivam u ovoj dionici…apsolutno sam miran….EEG ravna crta….vidimo se u podne i nekaj malo preko [cool]…
@ZORO07
"koje su to nove poslove dobili građevinari "
Poanta je da se na burzi kupuje budućnost a ona je svjetla.
MA sve je super i sve je za 5…ali ja nisam 6 mjeseci čuo da je ingra odradila ikakav posao, a ni prije se baš nisam naslušao tih vijesti…samo najave poslova koje poslije padnu u zaborav…pa onda one fore "ugovor bi trebao biti potpisam u sljedećem razdoblju"…a minus na računu je konstanta u 4 godine i samo raste…a uskoro dolazi podvlačenja crte za 1 tromjesječje 2012, a onda opet šok i nevjerica.."pa kako opet minus??" ili "pa kako toliki minus??"
Ali naravno to je samo moje mišljenje, a vi se slobodno natječite tko će prije kupiti još tih papirića i tko će dodatno smanjiti prosjek po smiješnim cijenama… [thumbsup] [thumbsup]
Ako pogledaš zadnja dva kvartalna izvješća vidjet ćeš da minus pada. Tu je ali više ne raste nego pada. S obzirom da se radi o dva uzastopna izvješća u kojima se dug smanjuje, može se govoriti o trendu smanjenja duga, zar ne kolega? Očekuje se da će 1Q potvrditi taj trend.
Ako nebude nekakvih nepredvidivih situacija 1Q bi trebao napokon biti u plusu i netko to zna i zato se krca s skrbničkim u zabi, kvartal u plusu nakon toliko godina… cijena dionice?????
Trgovanje na ovoj dionici postaje sve zdravije, ali primijetno uz konstantan lagan rast. Pozdravljam takvu odluku "moćnika". Sve je više onih koji se odlučuju provesti cijeli vikend u ovoj dionici, što do sada nije bio slučaj. Bitna je lagana uzlazna putanja, likvidnost je na "nivou", tako da nije problem prodati niti veću količinu bez znatnijeg utjecaja na cijenu.
Danas je razina akumulacije podignuta sa jučerašnjih 8,20 na 8,40 – 8,50. To je sasvim OK!
Trgovanje na ovoj dionici postaje sve zdravije, ali primijetno uz konstantan lagan rast. Pozdravljam takvu odluku "moćnika". Sve je više onih koji se odlučuju provesti cijeli vikend u ovoj dionici, što do sada nije bio slučaj. Bitna je lagana uzlazna putanja, likvidnost je na "nivou", tako da nije problem prodati niti veću količinu bez znatnijeg utjecaja na cijenu.
čim si se javio sa svojim preporukama, odmah se netko iskipao…radije šuti u buduće [bye]
čim si se javio sa svojim preporukama, odmah se netko iskipao…radije šuti u buduće [bye]
[/quote]
Želja mi je i bila da se netko iskipa! Što misliš čiji su ovo veći nalozi na asku, na distanci, i zašto služe? [bye]
Najači su mi ovi što se postave prvi na ask sa 10-tak tisuća komada misleći da su i dalje neki važan čimbenik u formiranju cijene." Maca" je jako gladna i papa i "miševe" i velike "pacove"! Mic, mic, maco!
Najači su mi ovi što se postave prvi na ask sa 10-tak tisuća komada misleći da su i dalje neki važan čimbenik u formiranju cijene." Maca" je jako gladna i papa i "miševe" i velike "pacove"! Mic, mic, maco!
Hahahaha, ova je dobra [thumbsup]
a znači ti si banana bio taj koji je pobjegao sa 20 000 par sec nakon što sam napisao da jedem… [thumbsup]
ps.
dnevna korekcija u tijeku…
Ima više od jedne za graditi .
Cermak gradi termoelektranu u Slavonskom Brod