Sta je ovo, ljudi moji?
Vec ste se svi navikli na rast INGRE pa niko nista ne komentarise…
Aaa, da, da… ma kakve vijesti, TA, fundamenti, TOP10… ovo je najveci dokaz da se trend na ovoj dionici totalno promijenio [wink]
Svi smo oprezni, da ne ureknemo. 😀
I što?Od silnog plašenja prodajama top 10 nije ostalo ništa?Ili se varam?
tko se na to obazire vise… [yawn]
u svakom slučaju bit će zanimljivo na ovoj temi idućih mjesec dana… inače danas još malo nadokupio, smanjio prosjek e sad sam 95 % u bauštelskim dionicama… [thumbsup] LP
U top 10 je malko povećan udio u vlasništvu, a vratio se i skrbnički zabe. Sa 32,95% na 32,97%! Ipak se dokupljuje!
Misliš kada će sve otići u 3pm?
Ovi dušebrižnici mole boga da INGRA ode u stečaj ali nažalost ništa od toga. Opi je rekao da je INGRA još u dobrom stanju u kakvom je ostatak sektora i to je istina. Ingra ima imovinu i to popriličnu, Mesić je HNS, mi kao narod rast možemo postići samo gradnjom objekata i infrastrukture jer za drugo trenutačno nismo ni sposobni. čačić to kuži i zato kreće u velike infrastrukturne projekte.Iz svega toga izvucite zaključak.
a odakle Čaćiću novci za to? .
Normalno kolega, da se dokupljuje nitko nije ćorav baš toliko da neprimjećuje šta se sprema ovdje..hehe…budućnost je jako dobra(nrmalno bit će ovdje još svega i svačega),ali idemo definitivno smao prema gore (opravdano)…strpljen spašen se kaže u mom kraju! pozz
Poštovani!
Ovdje je jako zanimljivo zbog čege je INGR-a odustala od tužbe prema državi u svezi neplačanja troškova za kliniku za tumore.
Ovdje su razno razni dogovori pali i očekujem dobivanje novih poslova od novog investicijskog ciklusa.
I za one koji se pitaju od kuda državi novci!?
Pa postoje banke koje če financirati profitabilne projekte i izgradnju.
Pa što če bankam tolko keša na računima pa neče valjda banka u drugoj banki oročavati novce ili ?
Uživajte!
Lonac ne da "vrije", počinje da "ključa", para i mjehurići su nezaustavljivi!
http://www.teletrader.com/us/ingra-d-d-redovne-dionice/stocks/details/tts-13907538