zaboravio si i zgradu atlantske plovidbe koju si prije dva tjedna najavljivao kao sigurnu!
Kakve veze je imala zgrada Atlantske prije dva tjedna?
Ingra je otpala još u listopadu.
13. ožujak 2012.| Darko Bičak
Hrvatski građevinci za poljske elektrane
Poljska pokreće velik investicijski ciklus u energetici u čemu bi mogle sudjelovati i hrvatske, prije svega građevinske tvrtke
Poljska u idućih 10 godina planira uložiti između 50 i 60 milijardi eura u nove energetske projekte, a u čemu bi mogla participirati i hrvatska industrija, rečeno je na seminaru koji je u ponedjeljak u HGK organizirala Poljsko-hrvatska industrijska i trgovinska komora Krakov (PHITK).
Kakve veze je imala zgrada Atlantske prije dva tjedna?
Ingra je otpala još u listopadu.
[/quote]
znam ja to vrlo dobro. pitaj bananaramu, on ju je prije dva tjedna najavljivao kao siguran ingrin posao….
zaboravio si i zgradu atlantske plovidbe koju si prije dva tjedna najavljivao kao sigurnu!
[/quote]
Evo ja ću te podsjetiti na nešto jako skoro:
U Alžiru je u toku projektiranje, izgradnja i opremanje medicinskog objekta čija je vrijednost
EUR 56,00 milijuna.
U tijeku su završni pregovori oko zaključenja još dva ugovora;
– Isporuka i montaža hidromehaničke opreme za branu vrijednosti EUR 3,00 milijuna
– Projektiranje, izgradnja i opremanje hotelskog kompleksa vrijednosti EUR 30,00 milijuna
Za ovo podebljano se vidimo uskoro,jako uskoro.
[kiss]
U zadnjih 5 godina Ingra je izgubila na vrijednosti cijelih 94,19%. U narednim mjesecima ni rast od 2 puta na ovu cijenu me uopće ne bi začudio. Uglavnom preko 20 kunića, a i grafovi potvrđuju kraj petogodišnjeg padajućeg trenda i početak uzlazne putanje. Prvi target 15, a zatim 22 kune!
http://www.teletrader.com/us/ingra-d-d-redovne-dionice/stocks/details/tts-13907538#
U zadnjih 5 godina Ingra je izgubila na vrijednosti cijelih 94,19%. U narednim mjesecima ni rast od 2 puta na ovu cijenu me uopće ne bi začudio. Uglavnom preko 20 kunića, a i grafovi potvrđuju kraj petogodišnjeg padajućeg trenda i početak uzlazne putanje. Prvi target 15, a zatim 22 kune!
http://www.teletrader.com/us/ingra-d-d-redovne-dionice/stocks/details/tts-13907538#
ti je poznato ovo donje… odnosno ovaj ne baš tako davni – nečiji/meni nepoznato čiji… na nekom forumu citat… :
"…Za bottom fishing – nemam dovoljno znanja, usto praksa govori da i znalci mogu pogriješiti. Dobar primjer za to je pad cijena Enrona sa 100 na 15 dolara – tada su uletjeli obični igrači. Pad se nastavio na 1 dolar i tada su kupovali znalci – pravi bottom fisheri. Dno je bilo na 6 centi… "
Ingra-gradnja prodaje,zašto ,kad ruže cvjetaju???.
9. INGRA-GRADNJA D.O.O. -25.000 -0,18% -0,16M 283.271 6,46 1,83 2,09%
13. ožujak 2012.| Darko Bičak
Hrvatski građevinci za poljske elektrane
Poljska pokreće velik investicijski ciklus u energetici u čemu bi mogle sudjelovati i hrvatske, prije svega građevinske tvrtke
Poljska u idućih 10 godina planira uložiti između 50 i 60 milijardi eura u nove energetske projekte, a u čemu bi mogla participirati i hrvatska industrija, rečeno je na seminaru koji je u ponedjeljak u HGK organizirala Poljsko-hrvatska industrijska i trgovinska komora Krakov (PHITK).
Posjet Azerbejdžanu, poslovi u energetici, obnova zgrada i vrtića, Projekt uređenja Save i Hidrocentrala, HE Ombla, pa sad još i ovo. A i cestogradnja će se nastaviti.
Izgleda da će biti posla ko nikad prije.
Posjet Azerbejdžanu, poslovi u energetici, obnova zgrada i vrtića, Projekt uređenja Save i Hidrocentrala, HE Ombla, pa sad još i ovo. A i cestogradnja će se nastaviti.
Izgleda da će biti posla ko nikad prije.
to je popis želja, ništa drugo…ali realan će danas biti (na žalost) utjecaj IGH na sve građevinare zbog dokapa [cry]
Strpite se još pola sata sa prognozama. Cijela Evropa je otvorila burze u debelom zelenom, a Crobex još uvijek zaostaje kilometrima i iza najgorih Evropskih indexa. Danas proboj Crobexa kroz 1800, slijedeći target 2000. [smiley]