INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, zamisli skoči sa 2% nekadašnje cijene na 2,3%. Prestrašno [lol]

ovaj s dvaput po 10000 kom na bidu definitvno tjera gore ekipu da mu pokupe nalog na asku na 7,50. Kad to učine nestat će garant oba naloga na bidu.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Do 7 ima 100 000 komada na bidu, strašno.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

– lijep i zdrav rast
– nije niti blizu onom brzom rastu od prije par dana

uzivajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

pad je završen, trend je okrenuo u rastući.
volatilnost naravno ostaje i dalje

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Kako mi idete na živce [angry] rast, rast , pad, pad, meni je svejedno, taman otišla i na 30 kn !!

I very much love INGRA !!

Do kraja dana smo realno na 8 kuna.

ovaj s dvaput po 10000 kom na bidu definitvno tjera gore ekipu da mu pokupe nalog na asku na 7,50. Kad to učine nestat će garant oba naloga na bidu.

You were sayin’? 🙂 [lol]

Kako mi idete na živce [angry] rast, rast , pad, pad, meni je svejedno, taman otišla i na 30 kn !!

Do kraja dana smo realno na 8 kuna.

Meni odgovara i ako se vrati na 4 do 5 kuna prije pumpanja. A koje je to neve i velike poslove Ingra započela da bi rast bio bar imalo opravdan?

Di je uravnoteženje ???? [rolleyes]

Zašto strašno? Da nisi ti ispod 7 pa ti izgleda tako?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Do 8 kn još oko 80.000 komada, što je sića.
Danas do kraja dana to probijamo, a ako ne onda sutra na otvaranju.
Ajmo ekipa maknuti sve naloge za prodaju iznad 10 kn pa će burkeđije same cijenu doći do tamo [thumbsup]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close