INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odlični su mi ovi članci u Poslovnom vezani za INGRU. Kad pada svaki dan novi članak:

1. ZSE: Ingra tone, ali znatno blaže nego jučer
2. ZSE: Ingra pala na 6,63 kune
3. ZSE: Ingra posrnula više od 8 posto

u kojima ništa novo ne piše nego samo podaci o trgovanju prethodnog dana. Bez veze!!!

ile@ uvjek bilo tako i bit ce,,,,ljudi rade svoj posao…cemu citanje toga??????????????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

to je ta "objava" koju banana nije htio reći javno a uskoro bi mogla biti plasirana, iračke dužničke pare su u banci i uskoro za desetak dana bi trebale biti isplaćene sudeći po napisima, novih 100 milja kuna casha nije malo na računu ako dođe [smiley]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Pa zašto se diže cijena INGRE opet?
Pa još nije vrijeme za to!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

EXKLUZIVNO:
Poslijednja slamka spasa za OPIJA nestala.
Odustaje se od OMBLE i ide na vjetroelektrane:

http://www.poslovni.hr/vijesti/ministrica-okolisa-trazila-revizorsku-ocjenu-he-ombla-198866.aspx

Ide li to danas na 8 ili 6 ?

Najprije na 8 a onda prema 9.

… kažu u roku 20-set dana ….moglo bi biti drži gaće…..brrrrr…

DAJ PET !!!

Ništa od OMBLE????

Ide Ombla 100%, žao mi je dečki.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

EXKLUZIVNO:
Poslijednja slamka spasa za OPIJA nestala.
Odustaje se od OMBLE i ide na vjetroelektrane:

http://www.poslovni.hr/vijesti/ministrica-okolisa-trazila-revizorsku-ocjenu-he-ombla-198866.aspx

Šteta jedino što je Rade u hranidbenom lancu viši od Mirele, pa se nju neće pitat. 🙂

Btw. možeš ti i bolje od toga. Pokušaji su ti sve patetičniji. 😉

hvala

Ide li to danas na 8 ili 6 ?

Najprije na 8 a onda prema 9.
[/quote]

e sad trč nazad na 12,75

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close