zasto bi ingra gradnja prodavala kad vi meni na privat pišete da je posao dobiven,samo se ceka objava… valjda oni idu van da oraspoloze dionicare,ili????
hebo ti te insajd info o poslovima kad ih vec svi znaju … [shocked]
inverter, izgleda da neznaju svi, ingra gradnja još nezna!
U odnosu na jučerašnje stanje odnosno 05.03.2012, današnje stanje 06.03.2012 je bez promjena u top 10. Ne vidim zašto bez veze lupetate! Barem ja to pedantno vodim, a vidim i dublje od top 10, a tamo ima pozitivnih promjena. Dakle iz top 10 nije nitko niti prodavao a niti kupovao!
Slika govori više od 1000 riječi!
Ingra gradnja nije dio Ingre!
Odnosno, ne spada pod konsolidirani (značajni) dio tvrtke
Prema čl. 250.b ZTD-a, i čl. 431.b, uprava vladajućeg društva treba predočiti glavnoj skupštini pisano konsolidirano izvješće za sva ovisna društva.
Obveznici konsolidacije
Prema Zakonu o računovodstvu (čl. 16) konsolidaciju financijskih izvješća sastavlja matica koja ispunjava barem jedan od uvjeta:
• ima većinsko vlasništvo dionica ili udjela koji daju pravo glasa u drugom poduzetniku,
• ima pravo imenovati odnosno opozvati većinu članova uprave ili nadzornog odbora drugog poduzetnika ili,
• ima pravo značajnog utjecaja nad drugim poduzetnikom na temelju ugovora ili drugog pravnog odnosa ili,
• ako je većina članova uprave ili nadzornog odbora ovisnog poduzetnika, koji su tu funkciju obavljali u prošloj poslovnoj godini i još uvijek je obavljaju do sastavljanja godišnjih financijskih izvještaja, bila imenovana isključivo radi ostvarenja prava glasa matičnog društva ili,
• ima udio ili pravo u odlučivanju u ovisnom poduzetniku na temelju dogovora s drugim imateljima udjela ili prava u odlučivanju na način da nadzire većinu prava glasa u ovisnom poduzetniku.
Moja isprika, gledao sam stanje na pogrešan dan.
si mozda gledao za sutra [thumbsup]
ni ingra gradnja nevjeruje u ingru.,
[pray]
ne znam što reći na ovo, osim direktora, skoro da ni nema nikoga više u top10 koji se ne iskipava [embarass]
ne znam što reći na ovo, osim direktora, skoro da ni nema nikoga više u top10 koji se ne iskipava [embarass]
[/quote]
bi i on, al je založil svoje.
ono kaj ja vidim je da se top 10 u 3 tjedna (vjerojatno i manje) smanjil za skoro 2%. značajno ili ne, procijenite sami.