Hvala jutrošnjim prodavačima. [kiss]
Ti ćeš biti prodavati sutra samo puno jeftinije tako da nemoj nikome zahvaljivati.
Prva jača zona otpora na 5 kn…
jel to analiza po grahu?
ili imate neku novu, sofisticiraniju i moderniju metodu analiziranja dionica?
[bye]
01.02.2012 je u ZK. Podnesakom: Z-506/2012 stavljena Aktivna plomba u na sve etaže u vlasništvu INGA d.d. Zagreb, ali nije Zaba nego je ipak Pbz taj koji je vjerojatno aktivirao založno prava na nekretninama i pravo na neposrednu ovrhu….to je vjerojatno i razlog zašto fondovi i oni koji su swapom stekli dionice režu pozicije u INGR.
uh, ovo zvuči gadno….šta to znači, da ide ovrha na nekretninama Ingre??? [embarass]
[/quote]
Vjerojatno…
Aktivna Plomba je broj zemljišnoknjižnog podneska na zemljišnoknjižnom ulošku s kojim se iskazuje činjenica da je podnesen prijedlog za upis. Označava da je glede ZK uloška započet zemljišnoknjižni postupak koji još nije proveden. Plomba se briše provedbom upisa ili zabilježbom odbijanja prijedloga za upis.
[/quote]
Koja cijena INGRE ti odgovara?Mislim da neće tako lako ispod 6 a i ovde mi izgleda poprilično čvrsto.Previše se toga prodalo nema ko više prodavati.Doduše dosta se trejda i sam sam danas ovaj dio šta sam kupio prodao.Ne smijem previše skupljat vidit ću se u top 10 ubrzo 🙂
gledajući sa strane, puno lakše će Ingra pasti ispod 6 kn nego otići preko 7 kn i tamo se održati
Ako je OPI rekao da nema razloga za rast cijene dionice,a
on to sigurno zna,
također zadnje vijesti to potvrđuju cijena dionice treba biti kakva je bila prije rasta
dakle oko 4 kn zar ne???!!!! [bye] [bye] [bye]
ponavljam, nema nikakve plombe na ingri, to je notorna laz, pogledajte i sami ZK uloske ingre, pa cete se uvjeriti. neki ne prezu ni na taj nacin pokusati rusiti cijenu, ali su ocito sigurni da ce patka proci, jer su ulagaci povrsni i naivni.
@bestija2
samo gledam i ne odgovara mi niti jedna cijena jer sa eventualnim stečajušama više nemam posla…naučio sam školu na VLDS kada sam sa 30k uloga radi 1k eventualne zarade napravio 17k minusa.
Ingra se možda i izvuče iz ovoga sranaja ali pod uvjetom da joj banke daju priliku tj. reprogramiraju dugovanja, međutim kako to u Hrvatskoj ide bojim se da bi ju mogli očerupati ko kokoš.
Kako stvari trenutno stoje, ako je Pbz krenuo sa ovrhom to će sigurno pokrenuti lavinu vjerovnika a onda niti milijardu eura novih ugovora neće spasiti Ingru od stečaja.
@bestija2
samo gledam i ne odgovara mi niti jedna cijena jer sa eventualnim stečajušama više nemam posla…naučio sam školu na VLDS kada sam sa 30k uloga radi 1k eventualne zarade napravio 17k minusa.
Ingra se možda i izvuče iz ovoga sranaja ali pod uvjetom da joj banke daju priliku tj. reprogramiraju dugovanja, međutim kako to u Hrvatskoj ide bojim se da bi ju mogli očerupati ko kokoš.
Kako stvari trenutno stoje, ako je Pbz krenuo sa ovrhom to će sigurno pokrenuti lavinu vjerovnika a onda niti milijardu eura novih ugovora neće spasiti Ingru od stečaja.
zanimljivo bi bilo predvidjeti tocan datum stecaja Ingre.
gledajući sa strane, puno lakše će Ingra pasti ispod 6 kn nego otići preko 7 kn i tamo se održati
Sa koje strane? [shocked]
Ili si u Ingri ili nisi.
Ako jesi, to je zato sto vjerujes da ce otici preko 7 kn, a ako nisi, to je valjda zato sto u to ne vjerujes…. [rolleyes]
zar ti nisi jučer kupio???
Ako je OPI rekao da nema razloga za rast cijene dionice,a
on to sigurno zna,
također zadnje vijesti to potvrđuju cijena dionice treba biti kakva je bila prije rasta
dakle oko 4 kn zar ne???!!!! [bye] [bye] [bye]
Jao kolega ?!
Pa to znaci da ako sutra, kojim slucajem, Opi kaze kako dionica vrijedi 200 kn, pardon 400 kn. – "a on to sigurno zna" – vi cete povjerovati u to, kupovati dionicu zbog toga, i eventualno, imati taj target za njenu prodaju??? [wink]