Hahahaha, opet se ovdje priziva stečaj, dok psi laju karavane prolaze, samo dajte jeftino ja sam na stranicama zse-a
Koliko još ima ROMF za rasporadju?????
Znaš li šta se dogodili kada je PBZ izašao iz top 10 bio je rast 200%,a sada kad oni izđu možda bude i više.Opet kažem ima Vas previše s jedinicama,svi ste prodali nema više ko da praoda možda ROMF a možda i ne prodaje nego Vas navlaču na tanki led.
Mogu Vam reći da ste nekako svi poprilično ljuti ,svu bol ste usredotočili na ocjene i tekstove.
joj bit ćete Vi i ljuči sutra.
pozdrav
P.S.
Projektiranje, izgradnja i opremanje hotelskog kompleksa vrijednosti EUR 30,00 milijuna. TIK TAK
Pa neće privatne stvari pisati u dnevnik.
Usput:
Vaš link
[/quote]
taj ti je tvoj stipe obična sprdnja, tko mu daje pravo da o našem trošku lobira za Ingru kao predsjednik NO
[/quote]
…čovjek je otišao vratiti lovu koju je pozajmio za kupnju onih stanova. naime nije uspio vratiti direktno Gadafiju, pa mora preko nekog u Rusiji.
[/quote]
…ne bi me začudilo da stipe uvali koju dionicu rusima ….preočito je da ingru na ovim razinama netko stalno dokupljuje… [thumbsup]
Pa neće privatne stvari pisati u dnevnik.
Usput:
Vaš link
[/quote]
taj ti je tvoj stipe obična sprdnja, tko mu daje pravo da o našem trošku lobira za Ingru kao predsjednik NO
[/quote]
…čovjek je otišao vratiti lovu koju je pozajmio za kupnju onih stanova. naime nije uspio vratiti direktno Gadafiju, pa mora preko nekog u Rusiji.
[/quote]
…ne bi me začudilo da stipe uvali koju dionicu rusima ….preočito je da ingru na ovim razinama netko stalno dokupljuje… [thumbsup]
[/quote]
Ma nije to je sve protrejdano,sad će se još ovi šta ne mogu spavati iskipati a sutra će biti ko prvi po asku.
Jel’ ovo samo je ne razumijem:
"Poznavatelji ovdašnje političke scene uvjeravaju me da, usprkos ponekada impresivnim prosvjedima protiv njega, pobjeda Vladimira Putina ne dolazi u obzir."
[shocked]
Netko konstantno nadokupljuje, prometi veliki već danima i u rastu i u padu [thumbsup]
Nije poziv na ništa već samo glasno razmišljam, ali kupujete ju vi kolega i hrpa takvih kao vi, jer preočito je da je ovaj rast počeo bez ijedne pozitivne vijesti odmah nakon katastrofalnog izvješća…
Izlaze vam iz topa 10, a kladim se da, kada bi imali uvid u dubinu dioničara da bi bilo mnogo pera perića sa 30-50 tis komada kojima su ovi iz topa 10 pradli dionice…
Ovdje očito neki ne žele pogledati istini u oči, i da, nemam dionicu INGRE jer bio bih budala kada bi uz prethodno navedeno još i bio njen suvlasnik…
tko bi rekao da ce se uspjet vratit prodano prosli tjedan 30 tak% jeftinije …sve u svemu zanimljivo trgovanje i volumeni….velike su pretumbacije u tjeku …preslagivanje velikih portfelja…treba iskoristit maximalno….
pa ingr je majka trejda, ja danas uzeo 5500kom u zaronu i prodao 20lp skuplje. to je 10k prometa, a takvih ima na desetine koji rade isto svaki dan. zato su volumeni ogromni
tko bi rekao da ce se uspjet vratit prodano prosli tjedan 30 tak% jeftinije …sve u svemu zanimljivo trgovanje i volumeni….velike su pretumbacije u tjeku …preslagivanje velikih portfelja…treba iskoristit maximalno….
Jesi li uranio malo sa kupovinom, meni izgleda da je sutra ispod 6 par minuta nakon otvaranja.
Top 10 izlazi, mislim da će bit poništen cijeli rast, naročito uz ovog bisera Igora po tiskovinama, a ja preko 4,50 kn ne dam, a ako bude negativno ozračje, ni toliko.
ingroman @ ne brini brigu za mene [rolleyes] snac cu se ….
današnji dan..hm, sad sam i ja sumnjičav . U presudnom trenutku, E-krade je prestao raditi, nije se moglo zadavati naloge, i pazi čuda, odjednom "čišćenje " do 7 !!!!
Pošto je ovo već drugi puta da se to događa, mislim da nije slučajno . Skoro da ima temelja za preispitivanje, ako ničeg drugog a ono vlastite odluke da budeš magarac .