INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hahahaha, opet se ovdje priziva stečaj, dok psi laju karavane prolaze, samo dajte jeftino ja sam na stranicama zse-a

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Koliko još ima ROMF za rasporadju?????

Znaš li šta se dogodili kada je PBZ izašao iz top 10 bio je rast 200%,a sada kad oni izđu možda bude i više.Opet kažem ima Vas previše s jedinicama,svi ste prodali nema više ko da praoda možda ROMF a možda i ne prodaje nego Vas navlaču na tanki led.
Mogu Vam reći da ste nekako svi poprilično ljuti ,svu bol ste usredotočili na ocjene i tekstove.
joj bit ćete Vi i ljuči sutra.

pozdrav

P.S.

Projektiranje, izgradnja i opremanje hotelskog kompleksa vrijednosti EUR 30,00 milijuna. TIK TAK

bit će bolje................

ako dobro vidim… ni riječ o INGR-i…
što bi…?
http://stjepanmesic.hr/hr/vijesti/moskva-27022012

Pa neće privatne stvari pisati u dnevnik.
Usput:

Vaš link
[/quote]

taj ti je tvoj stipe obična sprdnja, tko mu daje pravo da o našem trošku lobira za Ingru kao predsjednik NO
[/quote]

…čovjek je otišao vratiti lovu koju je pozajmio za kupnju onih stanova. naime nije uspio vratiti direktno Gadafiju, pa mora preko nekog u Rusiji.
[/quote]

…ne bi me začudilo da stipe uvali koju dionicu rusima ….preočito je da ingru na ovim razinama netko stalno dokupljuje… [thumbsup]

POKRET OTPORA

što bi…?

Pa neće privatne stvari pisati u dnevnik.
Usput:

Vaš link
[/quote]

taj ti je tvoj stipe obična sprdnja, tko mu daje pravo da o našem trošku lobira za Ingru kao predsjednik NO
[/quote]

…čovjek je otišao vratiti lovu koju je pozajmio za kupnju onih stanova. naime nije uspio vratiti direktno Gadafiju, pa mora preko nekog u Rusiji.
[/quote]

…ne bi me začudilo da stipe uvali koju dionicu rusima ….preočito je da ingru na ovim razinama netko stalno dokupljuje… [thumbsup]
[/quote]

Ma nije to je sve protrejdano,sad će se još ovi šta ne mogu spavati iskipati a sutra će biti ko prvi po asku.

bit će bolje................

što bi…?

Jel’ ovo samo je ne razumijem:
"Poznavatelji ovdašnje političke scene uvjeravaju me da, usprkos ponekada impresivnim prosvjedima protiv njega, pobjeda Vladimira Putina ne dolazi u obzir."
[shocked]

Netko konstantno nadokupljuje, prometi veliki već danima i u rastu i u padu [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Nije poziv na ništa već samo glasno razmišljam, ali kupujete ju vi kolega i hrpa takvih kao vi, jer preočito je da je ovaj rast počeo bez ijedne pozitivne vijesti odmah nakon katastrofalnog izvješća…
Izlaze vam iz topa 10, a kladim se da, kada bi imali uvid u dubinu dioničara da bi bilo mnogo pera perića sa 30-50 tis komada kojima su ovi iz topa 10 pradli dionice…
Ovdje očito neki ne žele pogledati istini u oči, i da, nemam dionicu INGRE jer bio bih budala kada bi uz prethodno navedeno još i bio njen suvlasnik…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

tko bi rekao da ce se uspjet vratit prodano prosli tjedan 30 tak% jeftinije …sve u svemu zanimljivo trgovanje i volumeni….velike su pretumbacije u tjeku …preslagivanje velikih portfelja…treba iskoristit maximalno….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pa ingr je majka trejda, ja danas uzeo 5500kom u zaronu i prodao 20lp skuplje. to je 10k prometa, a takvih ima na desetine koji rade isto svaki dan. zato su volumeni ogromni

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

tko bi rekao da ce se uspjet vratit prodano prosli tjedan 30 tak% jeftinije …sve u svemu zanimljivo trgovanje i volumeni….velike su pretumbacije u tjeku …preslagivanje velikih portfelja…treba iskoristit maximalno….

Jesi li uranio malo sa kupovinom, meni izgleda da je sutra ispod 6 par minuta nakon otvaranja.
Top 10 izlazi, mislim da će bit poništen cijeli rast, naročito uz ovog bisera Igora po tiskovinama, a ja preko 4,50 kn ne dam, a ako bude negativno ozračje, ni toliko.

ingroman @ ne brini brigu za mene [rolleyes] snac cu se ….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

današnji dan..hm, sad sam i ja sumnjičav . U presudnom trenutku, E-krade je prestao raditi, nije se moglo zadavati naloge, i pazi čuda, odjednom "čišćenje " do 7 !!!!

Pošto je ovo već drugi puta da se to događa, mislim da nije slučajno . Skoro da ima temelja za preispitivanje, ako ničeg drugog a ono vlastite odluke da budeš magarac .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close