zanimljivo da svi građevinci prate ingru već dva tjedna, i to doslovno u 15min intervalu kretanja cijene.
Zizi, ajde odi na VLDS pa se tamo jadaj. Sjećam se tvojih postova otprije, konzorcij te uvukao i sad plačeš. Sad bi želio da se isto desi ovdje pa da ti duša bude na mjestu jer su i mnogi drugi stradali, a ne samo ti. Pa mislim otkuda uopće usporedba VLDS i INGR, to je nebo i zemlja, respektabilna međunarodna tvrtka INGR i mulj mulja hrvatske privatizacije PIFova VLDS. Zaista je jadno vidjeti kad se netko želi naslađivati tuđoj nesreći da bi se osjećao bolje. Sam si si kriv, i apeliram admine da miču ove postove koji nemaju veze s ničime
i evo ga hop 35.000 po asku. vraćamo se na 7,00
To je stara vijest,sve svjetske burze padaju i ulaze u negativan trend.
Kolega, i ja bih kupovao po 4, al nemam takvo znanje ko i vi, pa vas molim da samo tako nastavite educirati neuke špekulante. 😉
veliki i dalje izlaze – bio je 4000H na prodaji (40.000 komada-sve je rasprodao), sad je došao novi 3000H (30.000 komada, vjerojatno)….na kraju će svi veliki izaći, a ostat će Opi i 2000 malih špekulanata [lol] [bye]
Kolega "veliki ulagači" su ispod top 10. Ovi u top 10 su samo "šminkeri" i imaju zanemariv broj dionica u usporedbi sa ovima što su ispod a kroje "sudbinu" ove dionice, fokusirajte se na njihovo trgovanje. Eto samo da znate i tu informaciju!
Čim vidim da se negativci ovako zelene u stotkama znam koji nam je smijer.
Obratite pozornost na ovo podebljano i pratite ZSE.
U Alžiru je u toku projektiranje, izgradnja i opremanje medicinskog objekta čija je vrijednost
EUR 56,00 milijuna.
U tijeku su završni pregovori oko zaključenja još dva ugovora;
– Isporuka i montaža hidromehaničke opreme za branu vrijednosti EUR 3,00 milijuna
– Projektiranje, izgradnja i opremanje hotelskog kompleksa vrijednosti EUR 30,00 milijuna
Značajno na poslovanje INGRE utječe Ugovor o javno privatnom partnerstvu (dugoročni
zakup Arene Zagreb), potpisan sa Zagrebačkim Holdingom pri kojemu će Zagrebački holding
u 28 godina plaćati godišnje najamninu u iznosu od 7,2 mln EUR uvećanu za iznos poreza
na dodanu vrijednost. Naplata zakupnine je osigurana iz depozita u iznosu jedne godišnje
najamnine.
veliki i dalje izlaze – bio je 4000H na prodaji (40.000 komada-sve je rasprodao), sad je došao novi 3000H (30.000 komada, vjerojatno)….na kraju će svi veliki izaći, a ostat će Opi i 2000 malih špekulanata [lol] [bye]
Kolega "veliki ulagači" su ispod top 10. Ovi u top 10 su samo "šminkeri" i imaju zanemariv broj dionica u usporedbi sa ovima što su ispod a kroje "sudbinu" ove dionice, fokusirajte se na njihovo trgovanje. Eto samo da znate i tu informaciju!
[/quote]
bez veze…veliki su zadnjih par tjedana iskrcali skoro 1 milijun dionica Ingre, a ti pričaš da treba pratiti burekđije koji trejdaju jer su oni kao neki faktor? ma daj molim te….
nema ovdje novih velikih kupaca, to znaš i sam!
sad je preostala samo teorija veće budale, tj. tko će kome na kraju uvaliti dionice prije nego ingra opet potone
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=0&idFond=96
Ovi što izlaze, izgleda im je tu preriskantno pa prebacuju keš u HT gdje im je sigurnije, tako je i PBZ radio.
[/quote]
Da se vi dva ne svađate izlaze i veliki i mali.