još malo pa će počet forumaši upadat u top 10.
Sve to je , ali stvar je jednostavna, kupiš vani sirovu naftu,preradiš je, i uz sve namete države da to ostane 10 lipa po litri si bogataš. Jedino moraš smijeniti hrvatsku smećarsku upravu, potvrđeno kroz banke, telekom , itd.
Ma kakvih 7kn??čitam od jutra,kako će INGRA ispod 7kn?blabla..isto ko i prosli mjesec kad je pala na 4,pa kad su mnogi prognozirali stečaj KAO!samo vi širite paniku,nema problema ima NAS koji ćemo RADO kupovati i po 5,xy cijeni!!
p.s.molim moderatora da mi objavi poruku! pozz
Samo Perić nosi 2 Kn Ingri po dionici .
ajde ne lupetaj….reci nam radije nešto o promjenama u top10 jer na djelu je masovni bijeg tj. rasprodaja dionica Ingre od strane najvećih dioničara! [bye]
Samo Perić nosi 2 Kn Ingri po dionici .
Ko nosi ostalih 6 ?
Ovi fondovi su bas cudni ulaze na vrhu cijene dionice, a izlaze na dnu cijene dionice.
I tako ne samo na ovoj dionici nego i na mnogo drugih dionica tko če ih shvatiti!?
Kao da imaju kasno paljenje ili jednostavno ne mare za tuđim novcima!?
Koliko ja znam ovaj Kvarner Vienna Insurance nije kupovao dionice nego je pretvori dug u dionice. S obzirom da su pokupili nesto kamata na te obveznice i sada dobili 50% glavnice, moguce da na kraju nisu nista ni izgubili.
Davor Štern je i predsjednik tvrtke TriGranit Zagreb d.o.o. koja je zajedno s INGROM sudjelovala na projektu izgradnje Arene Zagreb.
TriGranit Zagreb izgradio shopping centar „Arena Centar Zagreb“
Trenutno je predsjednik Nadzornog odbora INE i član Nadzornih odbora Banke Kovanica i tvrtke Proficio.
@draženko
Lijepo je rekao Davor Štern u kapital networku, citiram: "mnogi me pitaju zašto idem u ingru a ja tvrdim da ingra ima perspektivu, to je za mene izazov"
Danas se trejdalo na sitno, puno malih naloga. Većina današnjih trejdera je na kraju u gubitku!
Mislim da će ovaj što je prodao na kraju dana u ponedjeljak biti u najvećem gubitku, odigrao je čisto hazarderski. Ovo što su u utorak prodavali iz top 10 je za mene bilo sasvim očekivano. Ima ovdje u zadnje vrijeme dosta "pretumbacija" iz MF u raznorazne IF-ove.
Malo su vas navukli, znači, nitko od TOP 10 nije kupovao, dapače, prodavali su… Da ne nabrajam sada tko je prodao tko nije, sada je granica za ući u TOP 10 samo 270 000 komada… Toliko o tome da 100% netko novi ulazi unutra, XY je opet bio u pravu…
Postaš li tako kad netko prodaje iz TOP 10 "Barcelone", VPIK, LPLH, ili kad on sam npr proda nešto sitno PTKM…
Čovječe, zar ti misliš da su ove puste dionice pokupovali samo mali dioničari.
Imaš li ti možda uvid u knigu dioničara osim TOP 10. Ja mogu na osnovu uvida u TOP 10 reći da imamo novog sa 270000. Zar ne?