INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

15 minuta nema transakcije. Što se to zbiva???

game over…eto što se zbiva…

Optimist - loše informirani pesimist

@ Many
U koje brodare, niti jedan nema preko 100 milja prometa?? Kakvo je ovo prejeftino drukanje…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Crobex 1800 bodova je granica sad se odbijamo bar do 1700.
Građevinari će tu najviše pasti jer su najviše i rasli…

Ne kužim kako vam se da više gnjaviti sa ovom kladionicom koja je na putu da nađe put refinanciranja dugova kada ima pravih građevinara koji konstantno ugovaraju i odrađuju stvarne poslove a ne filtivne…pa taman da Ingra i ugovori neki veći posao uzeti će njih za podizvođaće

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kako se tebi da pisati na temi koja te ne zanima?

I ja bi prosuo 30000 komada na 8 ako mi netko obeća da će me za 15-tak minuta nakititi po 7,60

i ja isto

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

vidim da fondovi fino placaju drukove i bubanje na dole
lako je tudjim q….m po gloglinji mlatiti
cekajte josh malo doci cete i vi na red

sad sanader i polancec
onda bandic
a onda ostatak zlocinacke organizacije

Postanite Eu-robovi

opet vam kradu papiriće – a šta ćeš strah je veliki, neki se boje petka itd.

trgovina je umrla.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Ide pretovar dionica s mirovinskih na investiciske fondove, sami sebi prodaju dionice frajeri….nest slicno se dogodilo pred 4 godine, sam suprotno…..dok mirovinci kupuju bježi ako boga znaš….sad dal vrijedi i suprotno….vrijeme će pokazati

&

Po meni, ovo neko pametno skuplja…
a mozda neko i pametno prodaje… [tongue]

New Report

Close