….
1. … I to trajno jer ne smiju kupovati.
2. … Ući mije mogao ni on ni jedan drugi fond jer s obzirom na MCAP ispod 300 mil, kn.
3. … Vjerovatno žele kupovati i zaustaviti rast,pa mogu malo žrtvovati.
4. … kupuju sa svojom.
…
Čitaš li ti sam sebe?
fajrunt@ evo ti stotka ,,i ja sam u cashu [thumbsup]
kratka analiza:
1. PBZ skrbnički račun koji je prije par mjeseci bio prvi u top10 rasprodao je nedavno dionice Ingre i ispao iz top 10! rasprodavao je i pri cijeni od 4-5 kuna!
2. RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND (53009692506) 471.074 (511.349) – 40.275 – novi ulagač iz top 10 počeo je s rasprodajom dionica Ingre! Iskrca li do kraja količinu koju ima, eto još 470.000 dionica iskipanih u ruke malih dioničara! klasična DISTRIBUCIJA dionica!
3. „ZAGREB – Izlazak Željka Perića iz Uprave Ingre tri mjeseca prije okončanja projekta u financijskim je krugovima potaknuo sumnje oko razloga“… (seebiz.eu)
Vijesti su sve gore, a povremeni poslići koji dođu su kap vode u pustinji…. danas je petak, vijesti su dosta loše i mnogi će se danas željeti riješiti dionica Ingre prije vikenda kako bi imali miran san.
po meni je sve to jasan SELL signal, a koliko će Ingra danas zaroniti (a i idući tjedan) ostaje za vidjeti [embarass]
i moje je razmišljanje takvo.valda nećemo ispod 7 kn danas???
Željko Perić prestao biti član Uprave a svoj angažman na restrukturiranju nastavit će kao vanjski savjetnik do kraja svibnja, samo da se napomene jer vidim da se iskrivljuje članak, no nažalost nema više ING po 4 kunice
[bye]
Trejderi su puni keša.
Ako zaroni,kupujemo.
Ako raste prodajemo.
Bitno je da diše,a ovih zadnjih dana je bilo duboko ubrzano disanje.
INGRA je zakon i najinteresantmija dionica ZSE.
U INGRI će teći med i mlijeko, naročito, dugoročnima ali i trejderima.
Perič je izašao jer je završen plan restruktuiranja, bio je nutra 3 mjeseca duže nego što je to bilo predviđeno.
Ušao u upravu Štern sa pozitivnim stavom u svezi INGRE.
Pa šta niste prošli tjedan gledali Kapital Network.
Pozdrav!
Hebote koliko ekonomskih analitičara,pogotovo pesimista.
Dajte registrirajte se pa će te moći možda i komentare davati
po televizijama kao i ovi etablirani što mlate praznu slamu svaki dan.
Pozdrav
Netko sa 10.000 komada pokušava obraniti cijenu da ne padne ispod 8 kn, ali ne znam kolika će mu biti korist sad kad je i OMF počeo rasprodavati…vidjet ćemo i hoće li taj "kupac" ostati na kupnji i nakon 10.00 sati.
Ne znam hoće li Ingra uskoro opet na 4 kn, ali sam uvjeren da danas slijedi pad koji će se nastaviti i idući tjedan….
Ide gore, pada dole, stečaj, 5kn, 12kn,…..NITKO nema pojma. Na kraju jedna grupa ispada da zna. Na 4 su govorili da ćemo ostaviti i gaće na štapu a evo nas preko 100% od toga, i što sad? Zna l tko kuda će u idućih 10 dana? Može 5 može 15, zar ne? Prema tome nemojmo pametovati po principu to mi paše poa će ići tako. Neki likovi u istom danu drukaju i za rast i za pad i obrnuto, pa to nema smisla i potpuno je suludo. Dugoročno smo preko 40 i više a što će biti u desetak idućih dana, 5 ili 10 to me ne brine. Pozdrav svima.
Žele vas navesti da prodate.
Pazite šta radite.
Svi bi mi željeli opet kupiti po 4kn ali …
Na prodaji se na visokoj cijeni stavljaju nalozi sa velikom količinom dionica da se poveca ASK i izgleda kao da se izlazi sa velikom količinom dionica van.