INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND je imao 511.349 i ranije.

Da, sad vidim 40 tisuća manje.

Ha,ha mislim da bi i kod ove dionice bilo dosta posla …

ISTRAGA Racije na 80 lokacija zbog manipulacija na burzama Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 01.03.2012. – 20:32:09
BERLIN – Policije u nekoliko europskih zemalja izvršile su racije na više od 80 lokacija u okviru istrage o manipulacijama na burzama, priopćilo je danas tužiteljstvo u njemačkom gradu Muencnhenu. Ured tužiteljstva priopćio je da su jučerašnje racije povezane sa slučajevima tržišnih manipulacija, “insajderskim trgovanjem” i prevarom. Pretresene su 53 lokacije u Njemačkoj, 29 u ostalim europskim zemljama i četiri izvan Europe.

Glasnogovornik tužiteljstva odbio je identificirati osumnjičene osobe ili kompanije i samo je rekao da je osumnjičen dvocifreni broj ljudi.

“Istraga je u početnoj fazi. Analiza bi mogla potraati neko vrijeme”, rekao je glasnogovornik i dodao da bi to moglo trajati i nekoliko godina.

Glasnogovornik je dodao da postoje “određene sličnosti” sa nedavna četiri sudska slučaja u Muenchenu, kada je optuženima suđeno za tržišne manipulacije.

Dva slučaja okončana su priznanjima, uvjetnim kaznama i novčanom globom, a preostala dva suđenja su u toku.

Sutra čemo vidjeti nastavi li rasti prestali su s iskrcavanjem…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

kolega ivedome ovo je stanje od 24.2. dakle prije dva dana prometa iznad milijun komada. tada je tek krenuo rast. sutra će biti zanimljivo vidjeti SKDD

Ovo je stanje od ponedjeljka 27.2, kada je protrgovano 1.193.508 kom sa 13.214.249,08 kn prometa!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

kolega ivedome ovo je stanje od 24.2. dakle prije dva dana prometa iznad milijun komada. tada je tek krenuo rast. sutra će biti zanimljivo vidjeti SKDD

Ovo je stanje od ponedjeljka 27.2, kada je protrgovano 1.193.508 kom sa 13.214.249,08 kn prometa!

[/quote]
Pa u ponedjeljak sam i ja prodao 21000 komada, pa u čemu je problem. Cijena je tada bila dobra za izaći. Mene čudi da je ROMF tada prodao samo tu mizernu količinu, a mogli su izaći u cijelosti na onolikom prometu. U utorak je cijene i pala tako naglo jer su oni koji imaju pristup svakodnevnim promjenama u SKDD vidjeli taj izlazak. Ja sam se vratio ponovno jučer na cijeni od 7,50 a ne bi me čudilo da su preko nekog drugog računa i oni napravili slično. U utorak ne vjerujem da su izlazili, možda odmah ujutro ako su uspjeli, ali poslije je već bilo kasno jer je cijena naglo spuštena ispod 8 kuna, a to već nije bila tako atraktivna cijena za izlazak.

* Važeći podaci za uredovni dan 01.03.2012 .
5.RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND (53009692506) 471.074 (511.349) – 40.275

[huh]

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
katastrofa!
ne da nitko iz top 10 ne kupuje, nego je počela i rasprodaja!
sutra očekujem pad najmanje na 7 kn [embarass]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ma uopće nije važno tko je i koliko i kada prodao, važno je da nema novoga igrača u prvih 10 u kojem zadnji, 10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 308.271 (2,28%) ima tek 10 % od ukupno 3 miliona protrgovanih dionica u ovih 10 dana

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://www.poslovni.hr/vijesti/do-kraja-svibnja-remake-ingre-198402.aspx

Možda je broker ROMF-a zabunom kliknuo na prodaj umjesto na kupi. Vidjet ćemo, možda je idući dan ponovo kupio i to puno više. [proud]

To što sad romf prodaje meni ne znači apsolutno ništa, lako je s tuđim k….. po koprivama mlatit, oni neće nitkome odgovarati kad sutra ode na 20 zašto su prodavali po 7 isto kao i pbz koji je prodavao na 4 prije samo 10-ak dana

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Nemam riječi….nakon PBZ-jca, sad je i mirovinac počeo prodavati!! ne da nitko nije kupovao, nego su se čak iz top 10 počeli iskipavati. Sad mi je još više žao što sam danas na otvaranju uspio prodati samo jedan dio jer sutra vjerojatno više neće biti prilike za prodati iznad 8 kn, tj. slijedi nam negativna blokada. Dokle će ju ovaj puta zatući možemo samo nagađati…..
Stotine tisuća dionica veliki igrači iskipali su zadnjih dana u ruke malih ulagača!
Loše, vrlo loše….

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Pozdrav, kakvih tu laprdanja ima pa to je stvarno porazno, tipa ovo je urota ,istresanje velikih i tako dalje, mislim najjači su mi ovi koji se tu hvale da su prodali masnu količinu dionica i brutalno zaradili, takvi sigurno nisu imali niti jednu dionicu ove kompanije. Pa zdrav čovjek se pita kad neki stignu uopće trgovat kad stalno tu laprdaju, a da ne govorim kako su tu svi veliki znalci a pola o tržistu kapitala nema blage veze….

New Report

Close