žrvanj se može ponovno početi okretati
očekujem TILT TILT u prvim sekundama trgovanja
hahahha
imate dobar članak u večernjem
http://www.vecernji.hr/vijesti/stratfor-sanadera-je-ostavku-2009-natjerala-mafija-clanak-382396
Ingra d.d. – Dugoročna financijska stabilizacija i dovršetak refinanciranja
E, ako ovo nije za hanfu, onda ne znam šta je. Prvo sruše cijenu dezinformacijom da se ništa nije napravilo, a sad izdaju ovu informaciju da je izgledno rješavanje svih problema…
pa ništa konkrennto ni ne piše unutra, tj. piše isto što govore zadnjih godinu dana: radimo, trudimo se, na putu smo za put izlaska iz krize…sve je to na tragu "poslova" u rusiji, "otvaranja ureda" u egiptu itd…puno priče, rezultata i dalje nema [embarass]
Ne znam zašto bi to bilo za Hanfu, pa kod nas je cijela država kriminalna. Od početka moje trgovine više sam trgovao na dezinformacijama i podvalama, nego na poštenim izvješćima. Ako si mali treba znati ploviti, a veliki mogu kako hoće.
Shvaćam želju da vam dionica raste, ali što konkretno to znači "da će nešto napraviti", pa zar to ne drobe već godinama i što se mjenja…
Dajte više nešto konkretno: rast prihoda, dobit, prodaja Arene, veliki posao i sl…
Ovo priopćenje je smiješno, baš ništa novoga nisu rekli osim što su potvrdili da su u problemima i da
rade na restrukturiranju, što smo odavna znali.
Pravo pitanje je ZAŠTO su sad prije otvaranja burze izašli s time? Boje se novog pada dionice ili što??! [rolleyes]
PS. Jutros sam izašao na balkon zapaliti cigaretu, i onako ležeran zavaljen u ležaljku pijem kavicu kad što…………..Pokakala me ptica…
Molim sve prisutne korisnike da mi daju mišljenje(nisam praznovjeran) dali je to sreća ili nešto drugo
Budi sretan što krave ne lete…. [lol]
[/quote]
Krave ne , ali bi danas mogli purani .
Kada se realizira financijsko restrukturiranje odnosno osigura pozitivan novčani tijek na dugoročnoj razini (čitaj: subjekt i objekt Arena Zagreb), Ingra će pokriti sve kratkoroče i dio dugoročnih obveza te se kraj svibnja može smatrati novim početkom.
pa jesu li normalni ovi na bidu?! nema promjena u top10 a oni navaljuju ko da nema papirića? [lol]
Bit će dobra prilika za izaći van za koju minutu, a onda će se cijena stropoštati nazad na 7,5-8 kn
KATASTROFA,od izvješće burzi
uopće ništa nisu uradili do sad [bye] [bye] [bye]
PErić otišao…. [huh]
http://www.vecernji.hr/biznis/bude-li-sukobu-interesa-zbog-ingre-peric-ce-napustiti-j-kosor-clanak-221554
a evo kad je dosao i zbog cega…
+ nema promjene u top10
oprez
Mozda je plan da je dizu sa po 500.000 kn a da istovaruju vise….
a mozda i nije…ko ce znat.. [wink]