Najgore što se može dogoditi je da prestane ova volatilnost jer znamo kako ova dionica reagira na umrtvljenje…
Još nešta ,ako popamo ona dva h naloga-mrzim h-7,52 -2420h i 7,94-1000 h,vraćamo se gdje smo i bili u onoj euforiji.
Najmanje 9,xx, s naglaskom 10,xx vjerovali ili ne to nas očekuje !! [cool]
Prijatelju, meni je i ovo bilo dovoljno za danas.
Na 7 kn i iznad skupilo se oko 50.000 komada (+ skriveni nalozi)…Izgleda da rušenje ispod 7 kn nije uspjelo iako su pokušali u 2 navrata….a kad neće dolje, onda se mora odbiti prema gore… a kako cijena raste trejderi postaju sve nervozniji i počinju skidati prodaju jer ne mogu podnijeti da propuste zaradu [wink]
nemojte biti naivni vidite sami kako su napuhali bid,još vas navlace sa onim nalogom od 10000 kom.
ja imam uvid u sve ponude pa vidim gdje se nalaze preko 350000 kom je do 4kn poredano tako da znate
http://hr.seebiz.eu/energoinvest-dobio-poslove-u-iraku-vrijedne-36-miliona-eura/ar-27852/
Evo kako to susjedi rade…
trejdanje lagano zavrsava ovdje, likvidnost se smanjuje…
…a arena se prodaje…
Najmanje 9,xx, s naglaskom 10,xx vjerovali ili ne to nas očekuje !! [cool]
Do 10 kn je oko 180.000 komada…pa kad je jučer mogla pasti sa 11 na 8 kn uz više od 1.500.000 trgovanih dionica, što ne bi danas moglo nazad na 10 kn, pogotovo što količina do 10 kn uopće nije impozantna? [cool]