po mome mišljenju,vidim da veliki kupuju pa kupujem i ja i stavljam na 25 prodaju(nerealno ali…)
[thumbsup]
Dobra ova brana na 8,2, ocekujem da ce je spustiti na 8, ne vjerujem da ce braniti cijenu, al opet to nije nagovor na kupnju ili prodaju, to su samo razmisljanja jednog neznalice.
Dobra ova brana na 8,2, ocekujem da ce je spustiti na 8, ne vjerujem da ce braniti cijenu, al opet to nije nagovor na kupnju ili prodaju, to su samo razmisljanja jednog neznalice.
da, taj se stavio ispod donje blokade na 8,24 kn tako da ga ne može zahvatiti iskrcaj, a kad blokiraju trgovanje, lako se makne [embarass]
a jbga moje razmišljanje je ovakvo,ingra obavlja velike milijunske poslove i ako su ih sada dogovorili samo usmeno pa valjda će pričekat da se što jeftinije njihovi veliki ulagači nakrcaju pa kad objave i potpišu ugovore ode u nebo.Ipak tu jei Čačić koji ima riječ i love tamo.Pa nismo je mi digli mali gledajte koji su to dnevni iznosi.
lol evo ga uravnoteženje i na asku odmah 34k komada. ide to još ispod 8, a gdje će stati izgleda samo par marketmakera zna
Meni stvarno nisu jasne ovdje neke stvari. Pa tko je kupovao jučer ogromne količine preko 11 kn, i danas je već u gubitku 30%… tolike pare upucao iznad 11 kn, a sad više ne želi?
da, taj se stavio ispod donje blokade na 8,24 kn tako da ga ne može zahvatiti iskrcaj, a kad blokiraju trgovanje, lako se makne [embarass]
[/quote]
Tako je onda će se povući na 5 kuna i fol braniti tu cijenu.