INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

popunjen gap sad možemo gore

@zzidak

baš sam to htio napisat [thumbsup]

Svim mojim Ingrašima:)

http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE
[lol]

Optimist - loše informirani pesimist

…ako ništa bar vam je uzbudljivo… [lol] [rolleyes]

dosadna si sa tim svojim sladostrasnim kreveljenjem na svakoj dionici koja imalo padne [yawn]

pa kkao sad opet gore!? pa prodao sam?! pa zar nije trebala opet na 4 ili niže?!

šou [lol]

…ako ništa bar vam je uzbudljivo… [lol] [rolleyes]

Pa po lojtrici gor a još dublje dol……………do dna.

Mirovinci ulaze ponovo na HR na tržšte

HRVATSKI MIROVINSKI FONDOVI, I OBVEZNI I DOBROVOLJNI, VEĆ GODINAMA OČEKUJU NOVE INVESTICIJSKE IDEJE, NO ONE SU DOSAD IZOSTALE
Mirovinci ‘teški’ više od 40 milijardi kuna spremni za veća ulaganja u domaće tvrtke
Hrvatski mirovinski fondovi žele investirati u Hrvatskoj jer kuna zarađena u Hrvatskoj vrijedi više od kune zarađene izvan nje. U Hrvatskoj, uz prinos od investicije, utječemo na nova zapošljavanja, što znači nove članove fonda, povećavamo doprinose postojećih članova i poboljšavamo fiskalnu poziciju države čiji smo kreditori.

Do sada, nažalost, nije bilo dovoljno prilika da se novac mirovinskih fondova investira u nove razvojne projekte bilo u javnom, bilo u privatnom sektoru – rekao nam je Dinko Novoselec, čelnik AZ fonda, najvećeg među četiri obvezna mirovinska fonda u kojima štedi više od 1,6 milijuna građana Hrvatske.

Prema podacima Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) neto imovina fondova u drugome mirovinskom stupu krajem studenog iznosila je više od 40 milijardi kuna. Mirovinski fondovi, i obvezni i dobrovoljni, godinama već očekuju nove investicijske ideje, no one su dosad izostale, a dosadašnja ulaganja dosegla su gornju granicu zakonskih ograničenja.

Činjenica je da netko i dalje neumorno skuplja.

Kao što sam rekao, jako podsjeća na HGST samo se promjene dešavaju još brže. Zanima me samo tko vodi ovu igru???

usrali se ljudi i poceli prodavat, sad im je zao i opet ce uc al sa gubitkom..

još 15minuta i evo je u plusu.

idući tjedan će bit bolje...

PS.

Na ponudi imate oko 150 000 komada do 7 kn.

Opet netko stavlja po 45 000 na kunu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close