INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav kolege, Pola vas tu brije gluposti, pa ovo je jasno svima da ne kupuju mali, nego velikkkkiii dečki, a razloga za to sigurno ima…..

nemojte biti jalni vi koji ste prebrzo prodali…pustite raju neka uživa u rastu…hvala…

122%
hvala i doviđenja
pogledajte kad vam je idetoupup pisao da kupuje i rekao da je to dno

Što, INGR pronašla naftu u neograničenim količinama????????
Ništa drugo mi ne pada na pamet…..

ajd da i vama na ingri malo osvane. ovdje je druga jazovka bila.
a uvjek mi ja drago zbog onih drukera koji drukaju na dole da bi kupili nize kad im vlakic pobjegne.
nisam nikad kupovao ingru jer mi je preriskantna. nadam se da ce vam barem do 30kn.

Pozdrav kolege, Pola vas tu brije gluposti, pa ovo je jasno svima da ne kupuju mali, nego velikkkkiii dečki, a razloga za to sigurno ima…..

Isto tako su veliki prodavali (PBZ skrbnički)… tko zna zašto su oni prodali, a ovi sada kupuju…
U biti što nas briga- samo nek to ide gore i nek objave neki posao i ja sretan.

Ps. Mislim da će danas još 1 vlakić potegnut. Tako je bilo u petak? Ispravite me ako se varam.

Imam dionice i ovo nije nagovor na bilo kupnju, bilo prodaju

Ljudi moji ovo je ludnicaaaaa

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

…na kojoj je ovo drogi… [shocked]

… opi posla ponudu vladi za prijevremeni otkup arenu…

DAJ PET !!!

Hajde stisnite još malo i prelazimo prag 11 kuna.

Po mojem mišljenju 3 su moguća odgovora.
1. Preuzimanje
2. Dokapitalizacija pa se diže cijena
3. Prodali su Arenu

U svakom od ta 3 slučaja mislim da ni 20 kn nije nerealno.

E da, i
4. špekulacija na temelju ničega – pa cijena ide natrag na 4 kn. ali ne znam ko bi tako ulupao gomilu para pogotovo u ovo vrijeme kad para nema

Što mislite dali je ovo kupnja same INGR-e? Onih 9 milja stavljenih po strani? Prometom bi približno odgovaralo… (uzevši u obzir da ne kupuju samo oni).
To bi me najviše veselilo jer znači da vjeruju u svijetliju budućnost!

to bi veselilo i mene, ali ipak malo nemoguće, nemaju oni tolike nofce ?!?
pa pogledajte samo što je bilo 24.01.2012 -> nemogućnost iskupa 13. tranše komercijalnih zapisa

24.01.2012 Ingra d.d. – nemogućnost iskupa 13. tranše komercijalnih zapisa
http://zse.hr/default.aspx?id=38958
25.01.2012 Ingra d.d. – Postignut dogovor s imateljima komercijalnih zapisa
http://zse.hr/default.aspx?id=38971

ali nadu ipak budi to da se intenzivno radi na realizaciji jednog od nekoliko rješenja,
kao što je već bilo spomenuto u ovom posljednjem izvješću od 14.02.2012. na str.2 …

14.2.2012 Ingra d.d. – Objava privremenih poslovnih rezultata za 2011. godinu
http://zse.hr/default.aspx?id=39209

citat sa str.2 …
"Zbog poremećaja na domaćim i međunarodnim financijskim tržištima, Društvo nije
uspjelo provesti planirano restukturiranje duga do kraja 2011. godine. Međutim
Uprava vjeruje da će ubrzo uspjeti realzirati jedno od nekoliko rješenja na kojima
intezivno radi."

eto, nadajmo se da će se bar jedno od nekoliko rješenja ubrzo uspjeti i realizirati…

p.s. inače na kojih ste ono "devet milja stavljenih po strani" točno mislili ?!?
[/quote]

Ispričavam se što nisam prije zamijetio Vaše pitanje.
9 milijuna kuna iskazanih u bilanci kao rezerva za vlastite dionice (oznaka 067).

I ponovo se pitam dali je to to…

edit: prevelik promet zadnjih tjedan dana sugerira da je tu bilo još “benzina”, 9 milja nebi bilo dovoljno…

Jako teško će ovome biti procijeniti vrh- konačno slatke brige na ovoj dionici…

[wink]

@STFACA [bye] [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close