Ingra danas ljudi moji opet ide gore,i do kraja tjedna će biti na dvoznamenkastom iznosu…prosla su vremena nestabilnosti!
Pitanje? Miljardu kuna dugova, 100m kuna za kamate godišnje od 250m kuna prihoda. Što bi to Ingra trebala graditi da može plaćate tolike kamate? Ingri jedino dokapitalizacija može pomoći.
ajkulazg
Ingra danas ljudi moji opet ide gore,i do kraja tjedna će biti na dvoznamenkastom iznosu…prosla su vremena nestabilnosti!
Pitanje? Miljardu kuna dugova, 100m kuna za kamate godišnje od 250m kuna prihoda. Što bi to Ingra trebala graditi da može plaćate tolike kamate? Ingri jedino dokapitalizacija može pomoći.
@graditelj
ništa se ti ne brini prijatelju,po toj logici onda nebi bilo ni ovog rasta..sve ćes znat on time!pozz
Čestitam svim špekulantima koji su zaradili, imate želudac od rostfraja. [thumbsup]
Nekima još nije jasno da INGRA nikada nije trebala biti ispod 20 kn. Špekulantski je rušena a sada se vraća na realu. Ovi što sada kupuju znaju da će prodavati MF-ovima iznad 22kn i to uskoro.
Čestitam svim špekulantima koji su zaradili, imate želudac od rostfraja. [thumbsup]
pridruzujem se cestitkama….moj zeludac je bio od mekseg materijala izgleda,… [shocked]
@ u čem je problem? ekipa koja je rušila ingru na 3,80kn je vas nakitila na 5,6,7,8,8,50kn Lp
cekao si na 5 kn..i nisi kupio????
Hvala kolega,prije bi rekao da imamo muda.Ako si sam ne pomogneš ni bog ti neće pomoći.Ako pitate gdje je kraj………tamo gdje se sami odlučimo.Sretno svim Ingrašima,napokon smo i mi došli na svoje.Idemo dalje,neka se ovo pamti.