Pbz-a vise nema,nema vise "velikog"prodavaca,hm…dugorocno sigurno up.Kad bolje rezimiram,prodao sam u petak veci dio i odgovara mi pad,eh sad dali cu uspijeti kupiti nize i dali mi se isplatilo riskirati tih kunu nize???!!Sta je tu je,u pon vam se pridruzujem kako god okrene,pa za pol god ko ziv ko..
minuteman@. Daj se poklopi ušima i ućuti. Taj graf je skinut danas sa Tele Tradera, nisam ga ja crtao. Na tome u Americi radi oko 940 zaposlenih. Ako ti je teško priznati da si pogriješio promijeni nick ili smisli nešto… [bye]
dobro ti pise covjek…omasio si fudbal…cudno za korisnika od 2007 da takve elementarne stvari ne zna… [undecid]
[/quote]
Inverter, zna bananko da nije stavio tjedni graf, ali kako je u debeloj pušioni na sve načine pokušava onima s nešto manje znanja i iskustva objasniti da ovo ima samo jedan smjer, a to je prema njegovoj nuli.
PS. bananko, a da ti je druga rezolucija na monitoru pa da ti je stala slika s datumima do sredine prvog mjeseca da li bi to onda bio mjesečni graf? [lol]
nešto zanimljivo,
u odogovoru na upit Zagrebačke Burze d.d. od 08.02.2012. stoji da…
"…ne postoje nikakve nove ili promijenjene materijalne činjenice."
a zatim se u istom skreće pažnja…
"…da su INGRA i Ministarstvo zdravlja postigli dogovor na osnovu kojeg je Klinika za tumore
danas predana Ministarstvu na korištenje."
9.2.2012 Ingra d.d. – odgovor na upit Zagrebačke burze
http://zse.hr/default.aspx?id=39131
e sad…
je li mogla kod predaje Klinike sjesti i neka lova od Ministarstva zdravlja za obavljene radove ?!
i to baš nakon višemjesečnog otezanja …
a što bi inače mogao biti razlog ovako hitne predaje iste ?!
jel nešto novo dogovoreno ili su samo dana obećanja ?!
teoretsko pitanje…
i sad, bi ovo moglo biti dostatno za obranu ionako već dobro posrnule cijene ?!
drži li teorija vodu ?!
Meni je najzanimljivije da je Ingra službeno demantirala da ima ponudu za preuzimanje (iako je to nitko nije ni pitao), a ubrzo nakon toga krenulo je žestoko kupovanje dionice Ingre s aska da bi jučer bilo trgovano s preko 600.000 dionica po 8 kn iako je ta cijena dupla od one prije desetak dana….zaključak neka svatko donese sam
Ako je kupio neko veći nećemo više padati ako nije mislim da smo ……….. na prvoj korekciji vani.
Vidim da su čak i neki žestoki zagovornici Ingre već rasprodali svoje portfelje i sada plaču. Dečki ostavite se burze, jer nemate živce za to ili odite u ERNT i HT, tamo nema ovakvih stresova za koje psihički niste spremni! A evo Vam i jedan grafić da gledate jednoznamenkastu cifru još sutra, jer od ponedjeljka smo na dvoznamenkastoj. Znam da boli, ali i bol je za ljude! Pozdrav svim pravim dugoročnim ulagačima! [thumbsup]
Vidim da su čak i neki žestoki zagovornici Ingre već rasprodali svoje portfelje i sada plaču. Dečki ostavite se burze, jer nemate živce za to ili odite u ERNT i HT, tamo nema ovakvih stresova za koje psihički niste spremni! A evo Vam i jedan grafić da gledate jednoznamenkastu cifru još sutra, jer od ponedjeljka smo na dvoznamenkastoj. Znam da boli, ali i bol je za ljude! Pozdrav svim pravim dugoročnim ulagačima! [thumbsup]
Samo neki su rasprodali.
Vecina nece, barem ne ispod 20 kn…
[thumbsup]
sad si na grafićima, nema više laprdanja o izmišljenim poslovima? Očito si naučio googlati! očekivao sam da ćeš im i danas dodijeliti neki višemilujunski posao s kojim nemaju veze… nakon ATPL, tko će im sad "dati" posao?
http://www.poslovni.hr/vijesti/mi-smo-kaze-radimir-cacic-realni-i-trazimo-nemoguce-197804.aspx
ovo je zaista hrvatski new deal! uh, ingra i ostali gradjevinari jednostavno nece moci ostati bez poslova sve kad bi i htjeli.
ovaj ovotjedni skok cijene tek je blagi uvod u ono sto nas tek ceka. tko sad ostane u cashu, taj je stvarno nepopravljivi pesimist.
ovo je ono sto se cekalo godinama!
a odakle državi para za to?
1 week,ovo ti prikazuje trgovanje od jednog tjedna tj, 6 svijeca dnevno, znaci GRAF JE 1H …svijece nisu tjedne,ako opet ne razumijes onda nema ti nema smisla vise objasnjavat,,ovo ti je u dobroj namjeri ..
zanimljivo razmisljanje cijenjenog gospodina…
http://trzistakapitala.wordpress.com/2012/02/24/izuzetna-predikcijska-snaga-bakicevog-kriznog-modela-razmjeri-neefikasnosti-trzista-i-azuriranje-modela/#comment-10805