kladim se u burek da če danas proći 700 000 komada dionica
ko ovaj tjedan nije digo novce na ingri nek se ostavi burze i ode radit na ingrino gradilište !!
hajdemo da i(n)gramo!
Živjeli
[thumbsup]
Pozdrav ingraši
kako zdravlje, meni nekako zatopljenje oko srca, led se topi strahovito brzo samo neka tako nastavi
Živjeli Vi meni bili
A da su vam prošli tjedan rekli da će sa 4 na preko 8 vi bi rekli LUD! Na 4 ste govorili ide na 2 i šta sad??? Sad nevalja jer je 8. Zašto nebi i na 20?
Pozdrav stfaci i inverteru a poseban vatrenom1. TA pali, kako da ne.
Atlanska uspješno prikuplja novac. Znamo kakav ugovor imaju sa INGROM kada ga pribave do kraja. Još malo.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=39318
Kakav je to ugovor?
[/quote]
i mene bas interesira…
Inace….moram priznat da je danas protrgovana interesantna brojka…do kraja dana sigurno 600k
[/quote]
Već ste zaboravili o dogovoru za gradnju pos.zgrada itd……gooooooglaj.
Istresa se burekmajstore kako sam već pisao. Idući tjedan idemo preko 10. Neko reče da je 200% rasta SF. Evo od dna smo na preko 100%. Idućih 100% rasta smo već na 16,00. Kakav SF to je realnost, i više od toga. polako.
Sa 4kn 200% je 12kn a ne 16
[/quote]
od 4-8 je 100% a od 8-16 opet 100%. [wink]
NEPONOVLJIVO se nastavlja….došlo vrijeme da se minus brišeeeeeeeeeeeeee
Opet ću dobiti KOLIČINU ali ništa mi ne može ovaj dan pokvaritttttt!!!!
Megido alias Filija obmanjuje forumaše lažnim objavama o gradnji poslovne zgrade ATPL pošto je ista sklopila ugovor o gradnji sa Tromontom.
http://www.poslovni.hr/vijesti/tromont-gradi-novu-zgradu-atlantske-plovidbe-189172.aspx
Oćigledna manipulacija i laganje.
VAUUUUU, koji dan!!! Molim vas od Ponedjeljka samo po 7-8% u zeleno jer ovo je stresno. Čestitam trejderima na zaradi ma kolika bila a još veće čestitke kupcima koji namjeravaju držati minimalno do 22. Zašto 22? Pa zna se. Žao mi je burekdžija koji su kratili u padu i kupovali na vrhovima jer su izgubili. Nadam se da je takvih malo ali drugi tjedan trgujte pametnije. Pozdrav svima i radostan i miran vikend vam želim.