Ingra se vrača na realnu vrijednost a to je 20kn
Ovdje kao da se sprema novi val dokapitalizacije, ovaj put po 10 kn.
Zašto ne ponovno na 20.
I to ne moraju biti vjerovnici već novi keš večinskog strateškjog partnera.
I veći kapital i rezerve i ponovni mogućnost da fondovi dokupljuju i to bi dalo novi polet.
BV je još uvijek preko 30 i sa dokapitalizacijom po 10 bi bio nešto ispod 20 ,a sa dokapitalizacijom
po 20 BV bi bio preko 25.
S obzirom da Čačić pokreče investicije opasnost od stećaja svih građevinara bitno smanjena i zato svi
rastu.Normalno da INGR raste više jer je pala neuporedivo više od svih ostalih.
Na 8 kn još uvijek šansa na brzu zaradu od 100%.Naravno da može i nazad.
Da li netko želi Arenu za bagatelu?
Vaši strahovi su opravdani…. [proud]
Da li netko želi Arenu za bagatelu?
naravno…jedini način je uništiti firmu koja je vlasnik Arene….kad Ingra ne bude mogla plaćati obaveze, onda će je dobiti za bagatelu, tu si u pravu
Vaši strahovi su opravdani…. [proud]
Možda, ali trenutačno netko čeka bid na 7,9-8,0 da se iskipa.
naravno…jedini način je uništiti firmu koja je vlasnik Arene….kad Ingra ne bude mogla plaćati obaveze, onda će je dobiti za bagatelu, tu si u pravu
[/quote]
Ma šta još uvjek mislite da će ingra u stečaj???
Ovo nije špekulativni rast!!!
Jeli itko ima argumente za ovaj rast??Osobno sam odlucio prodati veci dio i cekati ocitovanje uprave,zelim provesti ovaj vikend na miru i bez stresa,u pon ako bude dobrih vijesti kupujem i kunu skuplje…do tad sretno hrabrima i "ludima" [thumbsup]
Istresa se burekmajstore kako sam već pisao. Idući tjedan idemo preko 10. Neko reče da je 200% rasta SF. Evo od dna smo na preko 100%. Idućih 100% rasta smo već na 16,00. Kakav SF to je realnost, i više od toga. polako.
Nema razloga da se ovaj rast ne nastavi i slijedeći tjedan. Vidimo se oko srijede/četvrtka na 11kn.
Ovo nije nikakav nagovor na kupnju, samo osobno predviđanje događaja.
Imam dionice INGR-e.
Ovo nije špekulativni rast!!!
večerašnji top 10 dat će nam odgovor…ako ne bude novih imena u top 10, u pon. u 10.00 slijedi masovni iskrcaj!!!!