INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se da je ovdje dosta padobranaca koji ne znaju koliko je 10 lipa postotaka od cijene dionice tj. navikli su na cijenu dionice od 226kn :-).

Građevinari u fokusu definitivno, podcijenjeni do bola, već sam pisao o ciklusima, ovo je početak

Može li mi netko reći koji je razlog ovolikog rasta danas. ingra je stvarno čudna dionica, bez neke posebne vijesti raste 15% u jednom danu, tu nešto smrdi. Tko to kupuje po ovoj cijeni ko lud, a nije htio kupovat po 5kn prije par dana. Jučer sam vjerovao da su se ulagači iz ostalih dionica prebacili na Ingru jer vide da se može dosta zaraditi brzo, ali to bi značilo današnje iskrcavanje, a to se ne događa nego i dalje euforično raste. To može samo netko veliki kupovat.

Kao sto je cudno padala tako je red da i cudno raste. Mene recimo kopka gdje je sad onaj famozni pbz skrbnicki koji je onako krvavo sustavno rusio ovu dionicu? I zasto je i za koga to radio? I cijim parama je to radio? I tko je sve znao do kada ce to raditi? I tko je od tih koji su to znali kupio pri dnu?

@peyo
kad sam na Đuri napisao da sam izašao i da sam u jednoj drugoj, sad ti je jasno gdje sam bio, a eto od danas više nisam niti ovdje, hvala djenja

17.02.2012 > T: 14.02.12 Pros. cijena: 4,76
RB Dioničar Broj %
1. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71%
2. PBZ Croatia osiguranje OMF 603.877 4,46%
3. AZ OMF 564.324 4,17%
4. VALAMAR ADRIA HOLDING D.D. 516.658 3,81%
5. Raiffeisen OMF 511.349 3,78%
6. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34%
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INS… 380.759 2,81%
8. TROMONT D.O.O. 319.970 2,36%
9. LUDVIGER JASNA 316.350 2,34%
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 308.271 2,28%
UKUPNO 4.747.266 35,06%
Ispali iz Top 10:
PBZ D.D.

Vidjeti ćemo uskoro što se iza brda valja….

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

ovo je danas ok
stabilan i nepretjeran rast
prosjecna 6,31 tako da je to i potpora
glavno da smo gap cementirali i sad lagano prema visim razinama
ne znam samo dal da udjem jer cekam od 4.5.6

Postanite Eu-robovi

Čudi me da nitko nije spomenuo energetsku učinkovitost koju najavljuje vlada. Stvarno me čudi?? Posla će biti ko u priči !!
[proud]

"Čačić pak je naveo kako država neće financirati projekte vezane uz privatni kapital, već će se to vršiti kroz javno-privatno partnerstvo…."
http://www.poslovni.hr/vijesti/cacic-u-ovoj-drzavi-nitko-ne-zna-sto-se-radi-i-u-kojim-rokovima-197753.aspx

"Ovo svakako nije nikakva mapa investicijskih projekata, nego jedan prikaz onog što je bilo i nekakvih brojki koje se pretpostavljaju da će biti ako se dogode investicije. Ovdje nisam uspio naći niti jedan konkretni projekt", kazao je bivši ministar gospodarstva Đuro Popijač, komentirajući Vladin katalog novog investicijskog ciklusa u RH.
http://www.poslovni.hr/vijesti/popijac-o-cacicevom-investicijskom-ciklusu-ovdje-ne-vidim-niti-jedan-konkretan-projekt-197766.aspx

crobex pozelenio…mogla bi ingra i na +20%
[pray]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

17.02.2012 > T: 14.02.12 Pros. cijena: 4,76
RB Dioničar Broj %

Vidjeti ćemo uskoro što se iza brda valja….

nadam se, ali ako do utorka ne bude promjena onda Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

kako je dobro kad više nema fond managercica u nasoj Ingrici, ovo je lagani melem na ranu za sve ove godine

Fondovi, Pazite da vas ovakav jedan iz mog iz AVATARA ne doceka kao Sirica i Djedovica!

kako je dobro kad više nema fond managercica u nasoj Ingrici, ovo je lagani melem na ranu za sve ove godine

Bas bi bilo dobro da ti koji su je namjerno rusili i prodavali i po 4 kn. poloze nekome racun…

Bas bi bilo dobro da ti koji su je namjerno rusili i prodavali i po 4 kn. poloze nekome racun…
[/quote]
Kome da polazu racune,ovo je trtziste kapitala i samo najjaci mogu zaraditi.Ako nemate insajd info onda ste spekulant i kockar,sve drugo su price.Inace posjedujem nesto dionica i ne planiram ih prodavati…pre rizicno je trejdati ovdije.lp

New Report

Close