INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čestitam svim pravim ingrašima,nažalost nisam Vas popratio do ovih razina jer sam kada sam prodavao bio sam zadovoljan dobiti ali sada bi se pojeo.Pretpostavljao sam da bi mogli rasti do 7.20 ali nisam izdržao.
[embarass]

Pozdrav

Možeš opet kupiti,ide to još gore.
Pozdrav

to bi moglo biti to za ovu rundu, veliki porast, veliki promet, udarac u plafon i zaokret down

Prodao na 6.55, ali još uvijek neznam zašto sam ulazio [tongue]

Preko 2 milje prometa, a i dalje rast [huh].
Čak smo dosta nisko, očito je bilo dosta izlazaka i ulazaka ponovo i ponovo. Burek traderi gube… ma nije moguće… [smiley]

Sve ih se manje vraća na ask. Uskoro ask ispod 200000

neće uvijek biti ovako.

pozdrav dioničarima ingre,žao mi je što osobno nemam nijedan komad,ali ipak je veliki gušt gledat ovo zelenilo.

Prosječna 6,21 , sadašnje kupnje su na razini sutrašnjih +5%.

Ali i jucerasnje kupnje su bile na razini danasnjih -15%…pardon -18%!
Mozda ce tako i ove danasnje biti u odnosnu na one sutrasnje… [wink]

genijalna je ta burza ..neki dan na 4,30 niko živ neće ..sad na 6,90 svi hoće hahaha….

Čestitam svim pravim ingrašima,nažalost nisam Vas popratio do ovih razina jer sam kada sam prodavao bio sam zadovoljan dobiti ali sada bi se pojeo.Pretpostavljao sam da bi mogli rasti do 7.20 ali nisam izdržao.
[embarass]

Pozdrav

Čovjek iskreno, a vi mu date 1%? ccc

Idemo danas na 7? Bome dobar let danas… Bio bih sretniji samo da su objavili neki veliki posao. [thumbsup]

Poštovani kolege -JA SAM U PLUSU nakon 5 mjeseci.A sad idemo u zaradu.Vatreni šta si me ono p’itao,kakav auto sam spušio.A sad lijepo zovi Tomića i pitaj pošto najskuplji BMW.

peyo

Može li mi netko reći koji je razlog ovolikog rasta danas. ingra je stvarno čudna dionica, bez neke posebne vijesti raste 15% u jednom danu, tu nešto smrdi. Tko to kupuje po ovoj cijeni ko lud, a nije htio kupovat po 5kn prije par dana. Jučer sam vjerovao da su se ulagači iz ostalih dionica prebacili na Ingru jer vide da se može dosta zaraditi brzo, ali to bi značilo današnje iskrcavanje, a to se ne događa nego i dalje euforično raste. To može samo netko veliki kupovat.

meni još nije jasno zašto ovo raste
kakav dokap kakvi bakrači?

bitno je sada da se dobije momentum
hehehhehe

Tebi i mnogim drugima izgleda nije jasno da je odrađeno 80% bez tebe.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

hehehe
sretno vam u uredu
treba zaraditi platu kolega

Postanite Eu-robovi

New Report

Close