@Inverter
Naravno
samo do kud?
ima ko kakav target baziran na necem drugacijem osim gatanja iz kafe?
Mesaja @ TA jedino…mada ce najbolje proc oni koji ce drzat ..
65% od minimuma, a vi se i dalje gurajte na ask. Veliki su došli po svoje.
I za ovo sam dobio keca. Bježite sa aska i postavite se iznad 7 pa nek kupci barem plate vaše dionice a ne da zaradite samo burek. Dobro svima.
…ali ne mogu a da ne primjetim ovog labuda koji pumpa bid sa 182 593 na 0,01 [lol]
6,70-16000
9,45-12500
12,00-10000
12,99-13700
15,00-12000
26,77-30000
cca 100 000 a iznad 30 još cca 20000 do kraja.
I za ovo sam dobio keca. Bježite sa aska i postavite se iznad 7 pa nek kupci barem plate vaše dionice a ne da zaradite samo burek. Dobro svima.
[/quote]
Ma kaj 7 da su pametni pomaknuli bi se na 11 i to bi prošlo baz problema ovako budale guše rast cijene.
Još Vam se nisu otvorile oči? Zbog skorašnje dokapitalizacije "kešom" i prijevremenog otkupa Arene ovo mora u kratkom roku iznad 10 kuna.
Ingra će biti nositelj većih energetskih projekata, pa me ni ne čudi da ovako raste.
Vi se i dalje prepucavajte, ovdje će veliku lovu zaraditi samo oni koji su kupovali na svim nivoima i unaprijed se pomirili sa "stečajem". Svi Vi ostali "liznut" će te samo stijenku tegle pune meda! [yawn]
Možda si i u pravu ali ipak mislim da ti je ovo najobičniji drukeraj…
naime, Ingr ima ogroman FF a sa povečanjem vrijednosti dionice taj FF raste logaritamski a već do sada imamo pregrijavanje zbog porasta vrijednosti od 60% u vrlo kratkom roku, tako da mislim, bez obzira na špekulacije o dokapitalizaciji i poslovima u energetici , da je u ovim današnjim okolnostima nemoguča misija u kratkom roku pogurati vrijednost dionice preko 10kn, u stvari, za tako nešto je potrebno parsto miliona kn. a i ako bi se postigao taj target, teško da bi se mogao zadržati.
Također ne vjerujem da je ovaj porast fundamentalno opravdan uslijed eventualne dokapitalizacije ili nekim budućim poslovima nego je ovo reakcija tržišta na prekomjeran pad vrijednosti dionice uslijed rasprodaje 900.000 dionica največeg pojedinačnog dioničara, potpomognuta konzorcijem koji koristi psihološki pritisak kojemu su izloženi dioničari INGR uslijed pretjerasnog pada vrijednosti dionice.
Stoga, kako sve ima svoj početak i kraj, vjerujem da je dionica INGR uglavnom odradila svoje i da je spremna za jedno dobro hlađenje do nekih novih materijalnih činjenica koje će odrediti budući trend.
Ps.
aktivno trgujem INGR i ovo je samo moja procjena
ovo se malo fondići dogovorili da dignu cijenu malo im portfelji u k… pa eto sa par milja
mogli bi tako i magmu pošto su i tamo puni ko brod trebat će im još i manje para