trend je up, a trend je zakon bez obzira što mi tu pisali ….ingr ide n 6+
trend na INGRI je isključivo trejd…. drugih trendova ovdje nema….jedno te iste dionice protrgovane su u zadnjih 7 dana po 5 puta ili više…trejderi zarađuju, a ostali sanjaju godota, tj. velikog kupca koji ne postoji
Tko ide kontra trenda ide protiv sebe…..
Pa pričam vam o tome još od 4 kn….
Ingra je u upu….prvi kvartal će bit u pozitivi….to treba ukalkulirat u cijenu,jer market tako radi.
Ovo ide dalje…
OVO nije nagovor na kupnju ili trejd ili bilo šta…
I dalje posjedujem ingr i nemislim je prodavat..
sretno svima
[cool]
BearGryls ti si jedan od rijetkih koji je ostao, puno onih koji su ovdje na forumu danima pričali ide ingra u nebesa već su vani.. Vjerovatno ako već i nisu ovih dana će se pojaviti sa novim nikovima za druk prema dole.
Ja nekažem da će rast ili neće…pričam o trendu…
Isto tako moguće je da ingr sad ferma malo…
To nitko nezna…
Činjenica je da su trejderi izbiveni iz cipela i da su nevrozni i ako krene gori oni će prvi kupovat…
Tako je to…
Isto tako smatram da bi brodari mogli odradit jedan dio rasta….
PS.
Imam dionice ingre i ne namjeram ih prodavat…
Jučer sam dokupio iz jednostavnog razloga. Ne želim doći u situaciju da se kajem što nisam kupio na ovako smiješnim cijenama. Da li je cijena 4, 5 ili 6 kuna za godinu ili dvije dana ćemo se smijati na te cijene. Za 10 godina dragi moji za 10.000 dionica Ingre moći ćete kupiti stan u Zagrebu. Oni koji se smiju na ovo neka se smire i razmisle. Nijedna kriza nije trajala duže od 7 godina.
jedino što je za INGRU sigurno je da je ona samo igračka trejdera i da nikakvih velikih ulagača ovdje nema već dugo, dapače najveći je rasprodao oko 900.000 dionica Ingre i ispao iz top 10…može ona na 6 kn, a može lako opet i na 5 kn… poslovi koje dobivaju su sitni, obveze su ogromne – skoro milijarda kuna dugova…gubitak jako velik -90 milja kuna
nema tu meda i mlijeka, osim za trejdere, tako da svi što kupe i samo drže su odavno pušiona
sve do 5 bas i nema popore… [undecid]
najbolja potpora je lupanje po asku, kao što si vidio ovih dana.
Možda ovaj rast ima neke veze s rezultatima otvarnaj novih ureda po svijetu.
Tvrtka Ingra izvijestila je da planira otvoriti predstavništvo u Istanbulu radi širenja poslovnih aktivnosti na tursko tržište te suradnje s turskim tvrtkama na trećim tržištima.
Nadzorni odbor Ingre dao je suglasnost na prijedlog Uprave za otvaranje predstavništva u Turskoj.
Cilj otvaranja budućeg ureda Ingre u Instanbulu je širenje poslovnih aktivnosti na tursko tržište kao i suradnja s turskim tvrtkama na trećim tržištima, poglavito na tržištima u okruženju, čime bi Ingra dodatno ojačala svoju prisutnost na Bliskom istoku, navodi se u obavijesti.
Ingra, kako se doznaje u toj tvrtki, planira otvoriti predstavništvo u Istanbulu ..Ingra ima urede u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Alžiru, Iraku, Egiptu i Rusiji. (Hina)
BearGryls
Umjesto da se pusti da malo cijena padne i nastavi se akumulirati,neko bespotrebno sili rast .
Prodao sam još jučer ali mislim da bi ovo bila najbolja solucija za zdravi rast.
Sretno Ingrašima
Umjesto da se pusti da malo cijena padne i nastavi se akumulirati,neko bespotrebno sili rast .
Prodao sam još jučer ali mislim da bi ovo bila najbolja solucija za zdravi rast.
Sretno Ingrašima
[/quote]
eh sad, ti bi da padne samo zato što si prodao. CCC, pa zeznuo si se ali neka , kupiti ćeš ti kada vidiš da ne staje do 6+, pa ćeš poduprijeti rast kao i ostali koji su rano prodali i sad kupuju i guraju se na bidu.