Kako možeš pisati da e svake godine dug veći kad e MANI. Nie li bio preko miliarde a sada e mani. Neto dug na dan 31.12.2011. iznosi 976 milijuna kuna i smanjen je za 13,6 milijuna kuna u odnosu na 31.12.2010. [/b]
DA neistine su da je dug preko milijarde…on je sada 976 milijona uz značajno smanjenje od 13,6 u odnosu na godinu prije…tim ritmom treba manje od 72 godine da se cijeli dug otplati…ako se neće povećavati…a ako podijelimo taj dug sa brojem dionica dobivamo: DUG (976 000 000)/BR.DIONICA (13 454 200)= 72 kn duga po dionici…idem se ja postaviti na 6 brže bolje
[smiley]
U 2011-2/12 ugovoreno 535 000 000 poslova. Tu su i 3 bolnice u MK kao i 45 000 000 duga grada i ZG i 6 000 000 dug za bolnicu. Tu su i gotove vile Lapad spremne za prodaju kao i poslovi koji se završavaju a nisu do kraja isplaćeni. Od Arene dolazi godišnji prihod u desecima milijuna. I sad govoriti o stečaju, hmm, da li je ljudski?
Bravo Megido,zato im ja boldam postove da se ostave Ingre i sa par stotina kuna odu u kladionicu,tu im je veća šansa da dobiju,nego da svojim glupostima i redovitim ocjenjivanjem svakog iole konstruktivnijeg posta sa jedan posto gube vrijeme.
E, ljudi moji, bas steta koliko mi dobre energije bespotrebno bacamo na rasprave [embarass]…
Da Vas pitam nesto.
U FI, pod pasivom, ima stavka "Rezerve za vlastite dionice" , sa istim iznosom (2010 i 2011) – 9.000.000 kn. Moze li mi to neko objasniti… i interpretirati.
Hvala!
Što tu treba objašnjavati, sve je rečeno.
Kako možeš pisati da e svake godine dug veći kad e MANI. Nie li bio preko miliarde a sada e mani. Neto dug na dan 31.12.2011. iznosi 976 milijuna kuna i smanjen je za 13,6 milijuna kuna u odnosu na 31.12.2010. [/b]
DA neistine su da je dug preko milijarde…on je sada 976 milijona uz značajno smanjenje od 13,6 u odnosu na godinu prije…tim ritmom treba manje od 72 godine da se cijeli dug otplati…ako se neće povećavati…a ako podijelimo taj dug sa brojem dionica dobivamo: DUG (976 000 000)/BR.DIONICA (13 454 200)= 72 kn duga po dionici…idem se ja postaviti na 6 brže bolje
[smiley]
[/quote]
A Arenu i sve ostalo što ima i ugovorene poslove ćemo otpisati i pokloniti beskućnicima. Hahahaha, e moj vatreni, nije ti lako. Uživaj u životu. Ajd zdravo. Svašta se ovdje može pročitati pa i nasmijati ludostima. hehehe……
MEGIDO1 @ nema tebi pomoci dok ne skines te ruzicaste naocale .uostalom cjena sve govori…nemoj nas uvjeravat u svoje krive procjene
i jos nesto :TRZISTE NITKO NIJE POBJEDIO !!!!
Samo mi ti nemoj pomagati. Uživaj u kraćenju i burecima. Ipak sam pogriješio što sam o tebi imao visoko mišljenje. Pozz i the end. IGNORE.
Vatreni idi igraj neke utakmice virtualne,u kladionici,nije za tebe burza,kad ne znaš da ima dug ali i neka imovina napraljena iz tog duga,tj pasiva i aktiva,a bilanca za one koje ih znaju čitati govori da je imovina trideset kuna po diionica a cijene na burzi 4,7 što čini book value od 0,15 posto,sjedi jedan.
MEGIDO1 @ no problem…sretno u dokupu [thumbsup]
[DA neistine su da je dug preko milijarde…on je sada 976 milijona uz značajno smanjenje od 13,6 u odnosu na godinu prije…tim ritmom treba manje od 72 godine da se cijeli dug otplati…ako se neće povećavati…a ako podijelimo taj dug sa brojem dionica dobivamo: DUG (976 000 000)/BR.DIONICA (13 454 200)= 72 kn duga po dionici…idem se ja postaviti na 6 brže bolje
[smiley]
[/quote]
Ma ja nevjerujem da sam ovo pročitao, bože sveti [lol]
kolega Pozitivo,
sjecam se da ste apelirali na strplljenje jos tamo negdje na cijeni od cca 30kn po dionici.
mozete li malo objasniti sto ste pod time misili ?
ovako nekako su izgledali Vasi postovi:
"jos samo malo strpljenja molim! [pray] "
@ dedo
Rezerve se formiraju iz dobiti tako su neke godine dio neto dobiti prebacili na rezerve za vlastite dionice a kako izgleda nisu ništa kupovali.
@ dedo
Rezerve se formiraju iz dobiti tako su neke godine dio neto dobiti prebacili na rezerve za vlastite dionice a kako izgleda nisu ništa kupovali.
Zato sada mogu sa tih 9 mil. kuna uzeti 15% kompanije. Kad to naprave sigurno nam neće javiti, prije nego sami vidimo, a onda je već kasno.
Bravo momci 9 miliona u rezarvama sa odlukom skupštine da mogu kupovati vlastite dionice a oda iha poništit,pa povećati neto vrijednost kompanije,tako se konstruktivno analiziraju izvješća a ne lupetanjem gluposti.Sretno i nadam se da će nepismene burekđije napustiti ovaj forum,a što se tiče ong velikog naloga,on je riješen mimo burze,pratite OTC trgovanje.