INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dam se kladiti da netko od forumaša cima tržište sa ovih 50.000 [tongue]

Već sam pisao o tome nekoliko puta. Par "balavaca" je dobilo u ruke dionice za koje nisu "ni orali ni kopali" i već se mjesecima s vremena na vrijeme "budalasaju" ovdje. To vam je cijela priča, možda se nekada i otkrije!

Tko vjeruje u firmu držat će dionice dok se situacija ne rasčisti i neće se dati izmanipulirati, svi ostali zasigurno gube i izgubit će!
Može se sa jednom trećinom trejdati , tko ima živce za to, to je OK, ostalo staviti na čekanje!

O čemu se vi ovdje svađate?
Laže onaj tko kaže da ingra ne može u default, ali isto tako laže onaj tko kaže da ingra ne može na 20-tak kuna.
Sve je moguće, zato prestanite s blamiranjem i jedni i drugi. Rađe dajte korisne informacije, ako ih imate.
Da ima manipulacija, ima , a gdje ih nema?

Tko vjeruje u firmu držat će dionice dok se situacija ne rasčisti i neće se dati izmanipulirati, svi ostali zasigurno gube i izgubit će!
Može se sa jednom trećinom trejdati , tko ima živce za to, to je OK, ostalo staviti na čekanje!

Najgore je bananarama sto upravo oni koji najvise vjeruju u ovu dionicu najvise i gube…
A oni koji u nju ne vjeruju, drze je "najvise dva sata" i trejdaju….najvise na njoj zaradjuju i najbolje prolaze…
Apsurd je da oni dugorocni koji gube na INGRI, hvale dionicu i samu kompaniju.
Dok oni kratkorocni, koji na njoj zaradjuju, najvise pljuju i jednu i drugu….

Rekoh Vam danas. papirići, papirići !!
Slušajte "fuck winda",,,,,,,
@babanarama
Malo su to veći balavci, već sam i ja pisao o tome…sjede jedan naspram drugoga u uredu i zarađuju lovu dok se ovdje pojedinci prepucavaju s PBZ-cem, pa s Markom, Ivom ….KT-om i dr. Vjerujte mi tu su među nama, i točno znaju što im je činiti, nešto znam i ja, ali Vam nesmim reći…ode to k mome pajdi još malo !!
Moram pohvaliti beštiju.. Jesam ti rekao danas di će i …ono od jučer 5 se preskače, 6, 7 aha ??
Što bi rekli susjedi s istoka "Jel tako,,, jest vala tako i nikako drugačije" [cool]

@dedo
..vala jest tako…

I very much love INGRA !!

http://www.seebiz.eu/ingra-operativni-gubitak-lani-smanjen-32-bruto-marza-povecana-na-9/ar-26626/
Svatko ovo gleda iz svoje perspektive!

Išao sam danas u skdd…
Interesira me malo tko tu koga, kada, kako i zašto…
I mogu vam reć da sam uspoređujući sa kupovinom tj. prodajom odeđenih vlasnika da izvuć jako interesantan zakuljučak ako iti malo znate matematiku i imate velik nos poput mene..

Poseban pozdrav pajdi koji je ostavija 50.000 na asku….legenda si(ili ste) hm…. [cool] [wink]

MOJI POSTOVI NISU NAGOVOR NA NIŠTA.......ALI BAŠ NIŠTA...

@BG pojasnite malo kolega, nemojte da razbijam glavu cijelu večer

Pa otiđite ,vidite…
znanje se plaća…
zašto bih ga djelio besplatno…
Ali ovaj(ovi) pu pre moćni….samo da se ne preračunaju…hm [wink]

MOJI POSTOVI NISU NAGOVOR NA NIŠTA.......ALI BAŠ NIŠTA...

10000 kom manje PBZ skrbnički..od juče.

Pa otiđite ,vidite…
znanje se plaća…
zašto bih ga djelio besplatno…
Ali ovaj(ovi) pu pre moćni….samo da se ne preračunaju…hm [wink]

Pa koliko gluposti pisemo, mogli bi "vala" i nesto pametno podijeliti… [wink]

Ja sam pisao analize,davao stanje dionica,a kome ???

New Report

Close