dam se kladiti da netko od forumaša cima tržište sa ovih 50.000 [tongue]
Već sam pisao o tome nekoliko puta. Par "balavaca" je dobilo u ruke dionice za koje nisu "ni orali ni kopali" i već se mjesecima s vremena na vrijeme "budalasaju" ovdje. To vam je cijela priča, možda se nekada i otkrije!
Tko vjeruje u firmu držat će dionice dok se situacija ne rasčisti i neće se dati izmanipulirati, svi ostali zasigurno gube i izgubit će!
Može se sa jednom trećinom trejdati , tko ima živce za to, to je OK, ostalo staviti na čekanje!
O čemu se vi ovdje svađate?
Laže onaj tko kaže da ingra ne može u default, ali isto tako laže onaj tko kaže da ingra ne može na 20-tak kuna.
Sve je moguće, zato prestanite s blamiranjem i jedni i drugi. Rađe dajte korisne informacije, ako ih imate.
Da ima manipulacija, ima , a gdje ih nema?
Tko vjeruje u firmu držat će dionice dok se situacija ne rasčisti i neće se dati izmanipulirati, svi ostali zasigurno gube i izgubit će!
Može se sa jednom trećinom trejdati , tko ima živce za to, to je OK, ostalo staviti na čekanje!
Najgore je bananarama sto upravo oni koji najvise vjeruju u ovu dionicu najvise i gube…
A oni koji u nju ne vjeruju, drze je "najvise dva sata" i trejdaju….najvise na njoj zaradjuju i najbolje prolaze…
Apsurd je da oni dugorocni koji gube na INGRI, hvale dionicu i samu kompaniju.
Dok oni kratkorocni, koji na njoj zaradjuju, najvise pljuju i jednu i drugu….
Rekoh Vam danas. papirići, papirići !!
Slušajte "fuck winda",,,,,,,
@babanarama
Malo su to veći balavci, već sam i ja pisao o tome…sjede jedan naspram drugoga u uredu i zarađuju lovu dok se ovdje pojedinci prepucavaju s PBZ-cem, pa s Markom, Ivom ….KT-om i dr. Vjerujte mi tu su među nama, i točno znaju što im je činiti, nešto znam i ja, ali Vam nesmim reći…ode to k mome pajdi još malo !!
Moram pohvaliti beštiju.. Jesam ti rekao danas di će i …ono od jučer 5 se preskače, 6, 7 aha ??
Što bi rekli susjedi s istoka "Jel tako,,, jest vala tako i nikako drugačije" [cool]
@dedo..vala jest tako…
http://www.seebiz.eu/ingra-operativni-gubitak-lani-smanjen-32-bruto-marza-povecana-na-9/ar-26626/
Svatko ovo gleda iz svoje perspektive!
Išao sam danas u skdd…
Interesira me malo tko tu koga, kada, kako i zašto…
I mogu vam reć da sam uspoređujući sa kupovinom tj. prodajom odeđenih vlasnika da izvuć jako interesantan zakuljučak ako iti malo znate matematiku i imate velik nos poput mene..
Poseban pozdrav pajdi koji je ostavija 50.000 na asku….legenda si(ili ste) hm…. [cool] [wink]
Pa otiđite ,vidite…
znanje se plaća…
zašto bih ga djelio besplatno…
Ali ovaj(ovi) pu pre moćni….samo da se ne preračunaju…hm [wink]
Pa otiđite ,vidite…
znanje se plaća…
zašto bih ga djelio besplatno…
Ali ovaj(ovi) pu pre moćni….samo da se ne preračunaju…hm [wink]
Pa koliko gluposti pisemo, mogli bi "vala" i nesto pametno podijeliti… [wink]