teško, 4.50 ako
[/quote]
Vrlo tesko,
do 4,50 kn (na BID-u) oko 64.000 kom.
Zadnjih 6 naloga (ali svi po 1000) skidaju sa ASK-a…
[rolleyes]
[/quote]
kolega,kad cijena krene padati ,povlace se i nalozi na kupnji na nize…nekad to ide sporo ali cak nisu potrebna ni veca iskrcavanja,dovoljno je da je svakom kupnjom potencijalna nova kupnja sve tanja…i ode cijena postupno na dolje
[/quote]
preciznost je vrlina [tongue]
pozitiva
@vatreni 1
Ovo je jedini pravi odgovor .. ne dajem ocjene iz principa inače bih ti udjelio 1000 !!
LP
Šteta što ni ti ni on niti sutra nećete progledati.
PBZ je malo prodao s obzirom koliko je prošlo. Oni samo potaknu prodaju kada treba. Tko se na temelju toga krca, saznati ćemo valjda jednog dana.
Izgleda da je netko uključio pojačanu silu teže na Ingri….
Treba pitat upravu zna li išta o tome…
Jesu li delegirani skupštinari iz redova forumaša udruge "Ne dirajte mi ingricu…"??
Kolega gmaz, godzila???
Jesu li delegirani skupštinari iz redova forumaša udruge "Ne dirajte mi ingricu…"??
Kolega gmaz, godzila???
Graf je rekao, prije podne pad ispod 4,70 a poslije podne ……….nebo….. [tongue]
Još da ovi što su jutros iskipavali shvate da su prevareni i ode……5…..6…..7………………….
bez veze dižete cijenu i dajete burekđijama koje su danas kupili na 4,55-4,60 kn, da se iskipaju
Kolega gmaz, godzila???
Graf je rekao, prije podne pad ispod 4,70 a poslije podne ……….nebo….. [tongue]
Još da ovi što su jutros iskipavali shvate da su prevareni i ode……5…..6…..7………………….
[/quote]
već danas preko 5…tako da bi sutra uz vijest moglo do 6 ????
bez veze dižete cijenu i dajete burekđijama koje su danas kupili na 4,55-4,60 kn, da se iskipaju
To nam i jest želja! [cool]
auuu, kako su nakitili na navlakače na kupnji! [shocked]
To nam i jest želja! [cool]
[/quote]
Evo, želja ti se ispunila, dobili ste još 20k
ispravak
još 27k
jedan prikladan…
Vaš link