Ingra je jedina sposobna predvoditi hrvatske građevinare na ino tržištima. Pa pogledajte im strukturu zaposlenih Uputa: otvori privitak, skrolaj mišem na 46 stranicu: 5 magistra 70 zaposlenih sa fakultetskom naobrazbom 11 za višom školom 36 sa srednjom spremom 1 VKV 5 KV 2 NSS 1 NKV Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih! Nema nigdje. Zato i jesu tu gdje jesu.
Čudna konstatacija. Mislim da ima i d.o.o.-ova s opakijom strukturom zaposlenih. Mislim, nije da je loše, ali baš da zaslužuje “gdje toga ima…” [smiley1]
plavi: ” Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih! Nema nigdje. Zato i jesu tu gdje jesu. ” Ima.
U mojoj firmi, 100% zaposlenih, inženjeri s VSS. I nemojte me više pitati, može li bolje, kad može. Nisam velik kao INGRA, ali imam veći postotak VSS. [smiley11]
SLK: ” plavi: ” Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih! Nema nigdje. Zato i jesu tu gdje jesu. ” Ima.” U mojoj firmi, 100% zaposlenih, inženjeri s VSS. I nemojte me više pitati, može li bolje, kad može. Nisam velik kao INGRA, ali imam veći postotak VSS. [smiley11]
A tko kuha kavu…[smiley2]
Alamo: ” SLK: ” plavi: ” Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih! Nema nigdje. Zato i jesu tu gdje jesu. ” Ima.” U mojoj firmi, 100% zaposlenih, inženjeri s VSS. I nemojte me više pitati, može li bolje, kad može. Nisam velik kao INGRA, ali imam veći postotak VSS. [smiley11] ” A tko kuha kavu…[smiley2]
Oni koji nemaju INGRU u portfelju. [smiley11]
Ovdje se samo navija,crveni i podanici,ništa konstruktivno,idem dalje čitat
Ovdje se samo navija,crveni i podanici,ništa konstruktivno,idem dalje čitat
Ajde [smiley1]
plavi: ” Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih! Nema nigdje. Zato i jesu tu gdje jesu. ” Ima.
A koja to tvrtka izlistana na burzi ima?
Plavi , zabranjujem ti da više pišeš na ovoj temi. Nadrukao si ovu INGRU s 10k na 60k, 6 puta [smiley1], dolaze ljudi i govore ti da si crven, ja ne vjerujem u to. Nas prozivaju da smo tvoji podanici, a ja te ne fermam 5 %, jako si mi simpa, šta ovaj priča.
Pa, kolega IN, ja ne znam što je s onim navijačima koji su danas kupili dionica za 4,6 milijuna, pa prije 10-15 dana za 30 milijuna, pa opet malo nedavno 30-ak milijuna.
Što, sve navijači? I svi čitaju forum, i sve ih “Crveni” navukao.
Jooj, jadni oni, treba možda upozoriti nadzorni odbor i predsjednika uprave da njihovi fond manageri imaju deal s Crvenim.
Molim Vas, kolega IN, ne upadajte tako na forum.
A, možda ste Vi pritajeni [color=blue]INGRA[/color]Š, pa ime vam počinje s [color=blue]IN[/color].
A, morate priznati da je INGRA, zaista IN.
Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih!
Nema nigdje.
Zato i jesu tu gdje jesu.
Evo Plavi ima i vamo!
SLK: ” plavi: ” Pa gdje toga ima, od 131 zaposlenog 86 sa visokom, višom i magistra?To je 65 % ukupno zaposlenih! Nema nigdje. Zato i jesu tu gdje jesu. ” Ima.” A koja to tvrtka izlistana na burzi ima?
Ima Ingra, ima IGH, imam obadvije, – jer moze bolje.
Ako ingra padne, eto i mene i dokupu, jer ovako imam presitno.
In je ljut na mene jer sam napisao 2-3 posta na IPKO i to je sve.Istina boli ma kakva god ona bila.
Zanima me, danas sam je gledao, ali se nisam usudio, kupiti ili ne?