Se isplati ovo kupovati, nekako kao da nitko neće, a svi bi unutra ?
Kada se ukrcate svi po 4 kn, onda idemo na dvije (2), e onda je problem, ovi što su se ukrcali po 4 znajuda će to još dole žurno prodaju po 2 nebi li dokupili više dionica. Sada dolaze oni hrabri, kupuju sve, sve po 2 kn.. i što se događa onda, ode ingra na cijenu onoga moga pajde 0,01 kn. Što sada prodati mu ili čekati NULU, pitanje je sada. Dakako hrabro prodati jer će Ingra uskoro kako ste navalili na nju biti apsolutna NULA.
JBT koliko ću onda biti u gubitku ..100%, ali sam pomogao državu i dao sam im dobrovoljno dio novca kojega su domoljubi pokrali !! Mrgud čini dobro djelo, a Mrguda ima ovdje koliko ti srce želi..eto pomažemo državu u nevolji, zar to nije lijepo od nas !! [pray]
[lol] E prijatelju, baš si me nasmijao….a u biti si u pravu.
Kada sam tu pisao o trejdanju, kolega beštija me popljuvao argumentirajući da nemam pojma i naravno prilijepio mi je validus. Tada je ingra bila 6 i sitno kn. Sada je 4 kn. Ali ja naravno pišem gluposti.
Izaći će i FI……neće biti dobar, ali to je i za očekivati. Neće biti ni katastrofalan. Dok sami ne shvatite da pilite granu na kojoj sjedite, ingra će i dalje tonuti.
Ovi što se nakrcaše po 3,80 – 4 kn. naravno da će je probati dići sa jakim bidom i opreznim lupanjem po asku, da bi prodali 50 lipa skuplje. Tada će se maknuti……čekati opet da se pbz skrbnički malo istrese……pa novi krug. I tko je uništio ingru? FI, PBZ (pa maknite se kada se istresa) uprava firme?
Ne, ingru su uništili ingraši.
Što sada prodati mu ili čekati NULU, pitanje je sada.
Kolega Mrgud, pa nevjerovatno da Vi kao tehničar ne primjetite da je INGRA dodirnula dno kanala
nakon skoro 3g. Takve situacije se ne događaju prečesto! Sudeći po Bullish skrivenog divergenciji dioničari INGRE mogu očekivati jači odbijanac!
P.S. Autor ne posjeduje dionice INGRE niti je ovo poziv na kupnju i prodaju dionica INGRE.
slažem se sa razmisljanjem, a tko kaže da rasprodaje,možda i kupuje na skrb račune i tako će skupiti puno veći broj dionica po nižoj prosjecnoj cijeni nego da je krenuo samo u dokup
@cokomilk
Pa ja nigdje nisam spomenuo da rasprodaje…….nego istresa, i to agresivno sa namjerom.
Kolega Mrgud, pa nevjerovatno da Vi kao tehničar ne primjetite da je INGRA dodirnula dno kanala
nakon skoro 3g. Takve situacije se ne događaju prečesto! Sudeći po Bullish skrivenog divergenciji dioničari INGRE mogu očekivati jači odbijanac!
P.S. Autor ne posjeduje dionice INGRE niti je ovo poziv na kupnju i prodaju dionica INGRE.
[/quote]
Haha ovo mi je dobro, sigurni ste da ide odbijanac, a onda dole pišete da autor ne posjeduje dionice ingre [thumbsup]
nisam pratio, ima li kakvih promjena danas u top 10?
[lol] E prijatelju, baš si me nasmijao….a u biti si u pravu.
Kada sam tu pisao o trejdanju, kolega beštija me popljuvao argumentirajući da nemam pojma i naravno prilijepio mi je validus. Tada je ingra bila 6 i sitno kn. Sada je 4 kn. Ali ja naravno pišem gluposti.
Izaći će i FI……neće biti dobar, ali to je i za očekivati. Neće biti ni katastrofalan. Dok sami ne shvatite da pilite granu na kojoj sjedite, ingra će i dalje tonuti.
Ovi što se nakrcaše po 3,80 – 4 kn. naravno da će je probati dići sa jakim bidom i opreznim lupanjem po asku, da bi prodali 50 lipa skuplje. Tada će se maknuti……čekati opet da se pbz skrbnički malo istrese……pa novi krug. I tko je uništio ingru? FI, PBZ (pa maknite se kada se istresa) uprava firme?
Ne, ingru su uništili ingraši.
[/quote]
Ja sam ti prigovorio zato šta si pisao tendeciozno,samo mi nije jasno zbog čega a takvog te nisam ni doživljavao.Imaš svojih briga na Validusu pa možda misliš ako sam izgubio neka izgube svi.Šta se tiče piljenja grane tu si u pravu ali u tom piljenju sam siguran pomaže netko(dobro organizirana grupa koja je smatrala da s obzirom na vijest i na lošu struktutu ulagača moguče srušiti na manje od 5 kuna) a ja i ti to znamo.
@kad ćemo mi mali preći na stranu prodovača a ne kupaca dionica ingre? Lp
Kad na vrbi rodi plavac mali [thumbsup] [thumbsup]
Značajno na poslovanje INGRE utječe Ugovor o javno privatnom partnerstvu (dugoročni
zakup Arene Zagreb), potpisan sa Zagrebačkim Holdingom pri kojemu će Zagrebački holding
u 28 godina plaćati godišnje najamninu u iznosu od 7,2 mln EUR uvećanu za iznos poreza
na dodanu vrijednost. Naplata zakupnine je osigurana iz depozita u iznosu jedne godišnje
najamnine.Znači da preračunamo, 66.42 milijuna kuna sjedne na Ingrin račun svake godine ili ako zbrojimo 28 godina godina ispadne jedna lijepa i impozantna svotica od 1859 milijuna kuna tj skoro dvije miljarde kuna.
Gledajući kretanje cijene dionice Ingre, ništa ne utječe niti može utjecati na njeno poslovanje ni na kretanje u negativnom smjeru! Jer, ovo nije ni dno ljudi moji, 4 kune! Ajajajaj! Strava!Nisam nikad ni sanjao da neka dionica može pasti 100 puta!!! 400/100=4! [/b][/quote]
Pauče-čovječe, po mojim proračunima nije toliko pala…pad iznosi maximalno 99% i ni postotka više [thumbsup] [thumbsup]