ZAR NEKI MISLE DA SE OVAJ POSAO NEĆE PLATITI? Znate li vi koliko je to novaca?
[ 02.06.2011 ] Novi projekt INGRE u inozemstvu
INGRA je na jednom od svojih tradicionalnih tržišta u inozemstvu ugovorila realizaciju projekta u vrijednosti oko 56 milijuna eura s rokom izvođenja radova od 26 mjeseci.
Zbog naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora, ostale informacije ne mogu se učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo između ugovornih strana.
Kumulativni uvjeti Ugovora stupaju na snagu s danom 3. lipnja 2011. godine.
Nakon dužeg perioda u kojemu je težište poslovanja bilo stavljeno na tržište Hrvatske ovo je prvi veći projekt kojega je INGRA ugovorila ove godine u inozemstvu. Ugovaranjem ovoga posla INGRA započinje s provedbom nove strategije koja uključuje povratak na ciljana tradicionalna tržišta i stavljanje težišta na veće poslovanje INGRE u inozemstvu.
U Alžiru je u toku projektiranje, izgradnja i opremanje medicinskog objekta čija je vrijednost
EUR 56,00 milijuna.
U tijeku su završni pregovori oko zaključenja još dva ugovora;
– Isporuka i montaža hidromehaničke opreme za branu vrijednosti EUR 3,00 milijuna
– Projektiranje, izgradnja i opremanje hotelskog kompleksa vrijednosti EUR 30,00 milijuna
@system
sve je to samo privid, zamazivanje oćiju, kako na INGR tako i na DDJH ili PTKM ali na drugi način [wink]
…. Koliko sam primjetio najviše poraste cijena dionice o kojoj piše jedan uvaženi član, znate vjerovatno već koji, a to je primjetno i danas ćim se on dotakao teme. Zato polako prelazim u njegov "tim".
Il si N. (B). glavom i bradom ili se prespavao par godina u kojem ledenjaku (poćevši od 2006 g.) pa te zima izbacila nazad u vrli novi svijet.
Tnx kompa, nadahnjuješ me u ispijanju kave.
Ovo stvarno izgleda dno dna, čak i stečaj ne zaslužuje ovako nisku cijenu dionice.
Malo veci lazni nalog na bidu i preskacemo se kao mala djeca.
Sad smo opet iznad 4, a ocito je da tu ne zelimo biti.
Budala vidi da iznad 4 ima previse nervoznih da bi tamo ostala.
Imam ingre za izvoz i kupit cu jos, ali bih volio kupiti jos na 3,5, a ne po 4,2 kad su ljudi vec voljni prodati
Ne razumijem zasto im trpamo novce silom.
Ne znam zašto moderator ovo briše. to je sa službene stranice Ingre?????
http://www.ingra.hr/index.php?page=references
Ne znam zašto moderator ovo briše. to je sa službene stranice Ingre?????
http://www.ingra.hr/index.php?page=references
Pa jesu li ti poslovi ikad objavljeni preko burze???
zašto je tako dugo bilo zaustavljeno trgovanje inom jer je to nekom odgovaralo, zašto isto tako nije zaustavljeno trgovanje ingrom, magmom i još nekim dionicama JER TO NEKIMA ODGOVARA.
Firma će preživjeti, zaradit će strpljivi i tvrdoglavi….. svi ostali će ostati i bez novca naravno i bez dionica… da mi je žao takvih – nije …… psihološki su vas dotukli…. kroz kontiniurani smišljeni pad…
Ovo mi izgleda ko izjava stoljeća "smiješni pad" n1 Lp
Za info se obratite kolegi dgmazu .
danas trgovina slaba ili se čeka kraj trgovine pa onda ožeži po kupnji ili???
Nekako se nemogu oteti dojmu da svi čekaju signal za kupnju,želja je velika a strah još veći.
Firma će preživjeti, zaradit će strpljivi i tvrdoglavi….. svi ostali će ostati i bez novca naravno i bez dionica… da mi je žao takvih – nije …… psihološki su vas dotukli…. kroz kontiniurani smišljeni pad…
Ovo mi izgleda ko izjava stoljeća "smiješni pad" n1 Lp
[/quote]
Izjava stoljeća je tvoja. Jal je brži od oka. Smišljeno i smiješno nije isto zar ne? Lp, ništa osobno. Sory. Ugodan dan na -7C.
… evo vidite vlada se zaduživa po kamatnoj stopi ispod 6 % a ingri plaća na ime arene kamatu od 9 % … na 40.1 mil eura koliki je udio vlade u areni plaća 3,6 mil eura umjesto 2.4 mil eura znači ušteda 1,2 mil eura…http://www.seebiz.eu/ministarstvo-financija-zaduzilo-se-za-1623-milijardi-kuna/ar-25858/