Za ekipu koju je iznenadio clanak u Jutarnjem, o zalaganju Closedheimovih dionica je bilo raspravljano na ovom forumu. Kako to obicno biva, dezurna ekipa je to protumacila kao super pozitivnu stvar jer eto direktor zalaze vlastite dionice da bi pomogao firmi.
Oni koji su do svog novca dosli vlastitim radom su vam objasnili o cemu se radi. Tko je slusao, danas ima vise novaca.
Ostavite se osjećaja i "razumnih" razmišljanja. Uhvatite se čiste logike i pogledajte graf u desnom gornjem kutu. On govori sve!!! Ako želite vidjet novac skupite se i dignite tužbu protiv Ingre radi manipulacija vezanim za stanje u kompaniji.
da,da sada imamo 6 mjeseci vremena na Belju pa možemo ovdje krenuti
Zašto stojimo na mjestu?
evo, kad si nitko drugi nije dal truda…
da,da sada imamo 6 mjeseci vremena na Belju pa možemo ovdje krenuti
aha, bilo je nasađivanja na cros, blje…dok se ingra ruši/la i u tišini skuplja/la na bidu od armagedonovaca.
Zašto stojimo na mjestu?
…kolega mogli bismo reć " sit gladnom ne viruje" …il je obrnuto…
Na 5kn sam upozorio kako bi cijena mogla dolje! Tko me poslušao sad ima 25% dionica više s istim novcima! Svejedno mislim da će biti još propada, ali ne prevelikih.
Donji boll je na 3,9kn i svaka kupovina u blizini 3,9kn je kratkoročno dobra! Zabrinjavajući je jedino tjedni boll koji pruža i dalje mogućnost većih padova.
U svakom slučaju danas imamo REVERSAL, a sutra je potvrda ili po meni vjerovatniji nastavak pada!
Da su ovdje fondovi izgubili gadne novce kao i na MAGMI sad je sve izvjesnije pa očekujem i dalje rasprodaju od TOP10.
Za ekipu koju je iznenadio clanak u Jutarnjem, o zalaganju Closedheimovih dionica je bilo raspravljano na ovom forumu. Kako to obicno biva, dezurna ekipa je to protumacila kao super pozitivnu stvar jer eto direktor zalaze vlastite dionice da bi pomogao firmi.
Oni koji su do svog novca dosli vlastitim radom su vam objasnili o cemu se radi. Tko je slusao, danas ima vise novaca.
Ne podnosim Openhaima, ali ja sam i dalje stava da je to znak povjerenja prvog covjeka tvrtke u buducnost!
Koja je ovo sprdnja s nama dioničarima od uprave……da nisu u stanju dati neko priopćenje….iskreno!?..nisu ni zasluzili da opstanu…
danas smo imali ATLLLLLLLL Ingre na 3,80 knI
čestitamo sretnom kupcu sa željom da nikad ne bude nadmašen [thumbsup]