INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PBZ 6.3.2011. 909974 kom, 20.01.2012. 599482 kom, 3.2.2012. 470198 kom…….još malo….

Nije baš malo, još imaju više od pola… Znači još godinu dana rasprodaje ako nastave istim tempom

PBZ 6.3.2011. 909974 kom, 20.01.2012. 599482 kom, 3.2.2012. 470198 kom…….još malo….

Koliko??

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Nije baš malo, još imaju više od pola… Znači još godinu dana rasprodaje ako nastave istim tempom
[/quote]

danas je prošlo skoro 150.000 komada, veći dio je vjerojatno njihov tako da bi oni mogli do kraja tjedna biti vani

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

mrgude@ up 40 lipica 10% pametnom dosta… [tongue]

Nije ti bilo dovoljno jeftino pa bi ponovo pokušao,je mogla su se iskipat dvojica koja su kupila po 2000 komada.Tko zna možda si ti jedan od takvih burzovnih magova.
[/quote]
pa zar si i ti dugorocni dokupljivac ?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

još malo do čega??

stečaja?
ste možda vidjeli kaj sam napisao prije cca 50-60 dana o pbz-u i stečaju i prodaji

samo se vi veselite…
čuvajte se rađe i budite spremni na sve

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kolega

o kakvom stečaju Vi i takvi kao vi govorite. Tko kupuje ove količine dionica?????
Mali, ma nemojte me nasmijavati, mali biježe od kupovine ingre kao vrag od tamjana. Trejderi, a kome da ju prodaju kad stalno pada, da i oni kupuju sa minusom, sumnjam.
Onaj tko prodaje ima vjerojatno nekakav razlog zašto to radi a mi to sigurno nećemo za sada saznati, on me ne zabrinjava. Više me interesira tko kupuje i zašto ako je firma pred "bankrotom" kako pola forumaša tvrdi. Vjerojatno taj koji kupuje kupuje iz zaj…. pa da kaže kada "Ingra propadne" da je imao jako puno dionica i da je namjerno kupovao dionice i trošio lovu da ispadne neka "Faca".

Samo za vašu informaciju Ingra daje redovito plaće svojim zaposlenicima a mogu Vam reći da nisu male. Jedan poslovođa nije dobio nikada manju plaću ispod 1000 eura iako su im prije godinu dana smanjili plaće za 20%. Raspitajte se kolika je plaća poslovođe u drugim građevinskim firmama pa onda uporedite.
Pozdrav

pa ako pbz prodaje,ja se cudim svakome tko se gura na kupnji, pa pustite ih neka prodaju za 2kn. nedajte im za 4,ako misli izaći dat će i jeftinije.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

pa ako pbz prodaje,ja se cudim svakome tko se gura na kupnji, pa pustite ih neka prodaju za 2kn. nedajte im za 4,ako misli izaći dat će i jeftinije.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Za sada mi se sviđaju samo Saki3333 (nadam se da nema toliko godina, već samo 33), Apoka i Bakica, vi ostali ste mi onako bez veze, nadam se da me razumijete. Od njih tri ako je koje muško isto je bez veze, otpada, Napad je krenuo, povlačenja na rezervne položaje nema, otprilike znam di će korekcija, naravno manja, pa onda idemo po cifre-… Normalno nitko u ovo moje vilenjačko ne mora vjerovati ali se vidimo tamo negdje ?? Javim Vam opet s vremena na vrijeme…..Bakice odbaci oklagiju !! [cool]
P.S: Još malo pa stižemo VLDS !!

I very much love INGRA !!

Kolega

o kakvom stečaju Vi i takvi kao vi govorite. Tko kupuje ove količine dionica?????
Mali, ma nemojte me nasmijavati, mali biježe od kupovine ingre kao vrag od tamjana. Trejderi, a kome da ju prodaju kad stalno pada, da i oni kupuju sa minusom, sumnjam.
Onaj tko prodaje ima vjerojatno nekakav razlog zašto to radi a mi to sigurno nećemo za sada saznati, on me ne zabrinjava. Više me interesira tko kupuje i zašto ako je firma pred "bankrotom" kako pola forumaša tvrdi. Vjerojatno taj koji kupuje kupuje iz zaj…. pa da kaže kada "Ingra propadne" da je imao jako puno dionica i da je namjerno kupovao dionice i trošio lovu da ispadne neka "Faca".

Samo za vašu informaciju Ingra daje redovito plaće svojim zaposlenicima a mogu Vam reći da nisu male. Jedan poslovođa nije dobio nikada manju plaću ispod 1000 eura iako su im prije godinu dana smanjili plaće za 20%. Raspitajte se kolika je plaća poslovođe u drugim građevinskim firmama pa onda uporedite. Pozdrav

Poštovani, pa zato i jesu u go…tj situaciji u kojoj jesu. ko Grci, udri dok ide….

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Samo za vašu informaciju Ingra daje redovito plaće svojim zaposlenicima a mogu Vam reći da nisu male. Jedan poslovođa nije dobio nikada manju plaću ispod 1000 eura iako su im prije godinu dana smanjili plaće za 20%. Raspitajte se kolika je plaća poslovođe u drugim građevinskim firmama pa onda uporedite.

Znaci firma je ocigledno nekonkurentna cak i kad ne bi imala kreditna opterecenja?

Krepat ma ne molat.

Molio bih sve forumaše koji imaju negativan stav prema Ingri da mi odgovore na jedno pitanje

Tko kupuje ove količine?

Molim Vas da ne odgovarate sa mali, trejderi i slično jer oni to nisu jer bi ostavili gaće davno na štapu.
nemojte molim Vas pisati više dječije gluposti ako ne pišete konstruktivno o firmi pa bile one negativne ili pozitivne. Ovo je poslovni forum i tako se molim Vas i ponašajte.
pozdrav

New Report

Close