Rekao sam beštiji na private 3,7x.lipa gore dole, eto prevara za nekoliko lipa… sada samo UP, tko ne vjeruje neka me tuži poslije !! [shocked]
wtf is going on?!
kako se na dobre vijesti prodaje
tako se izgleda na lose kupuje…
a mi , sitne ribe….forumasi….ostat cemo i dalje guske u magli…
necemo znat nista….a oni koji nas trebaju branit i izvjestavat ce i dalje biti na usluzi krupnog kapitala..
ja znam samo da su sa mojom penzijom dokap radili na 20 a sada na 4 nije dobro…
kriminal da ne kazem teze rijeci…
ps. Mozda Opi kupuje sa kreditom???
mrgude@ up 40 lipica 10% pametnom dosta… [tongue]
a kad je Opi taj kredit digo? Vidim da je 9.11.2010. kupio 10.000 dionica po oko 20 kn, i tada je imao dionica ko i danas…
Sto se cudite? Kako se mozete nakon svega cuditi sto ode dolje na -8% pa skoci gore na +2%? Koliko puta se to vec ovdje na ingri dogodilo? Kada cete vise nauciti?
Deru nas trejderi ko male ovce i tako jos od nedavnih 25kn.
mrgude@ up 40 lipica 10% pametnom dosta… [tongue]
Nije ti bilo dovoljno jeftino pa bi ponovo pokušao,je mogla su se iskipat dvojica koja su kupila po 2000 komada.Tko zna možda si ti jedan od takvih burzovnih magova.
Trgovački sud u Varaždinu
Ročišnik
8. Veljače, 2012
12:00 7 P-171/09
Tužitelj: INGRA d.d. Zagreb
Tuženik: Stečajna masa stečajnog dužnika MEĐIMURJE VISOKOGRADNJA u stečaju
Sudac: Marija Levanić-Škerbić (soba br. 223/II)
PBZ 6.3.2011. 909974 kom, 20.01.2012. 599482 kom, 3.2.2012. 470198 kom…….još malo….
Sto se cudite? Kako se mozete nakon svega cuditi sto ode dolje na -8% pa skoci gore na +2%? Koliko puta se to vec ovdje na ingri dogodilo? Kada cete vise nauciti?
Deru nas trejderi ko male ovce i tako jos od nedavnih 25kn.
Prevario si se!
Tako je od 215 kuna!
Provjeri!
Glavna Skupština društva Ingra d.d.
Dana 17. veljače 2012. godine, održat ce se Glavna Skupština društva Ingra d.d. čije dionice AZ
obvezni mirovinski fond ima u svojem portfelju.
Društvo će za račun AZ obveznog mirovinskog fonda glasovati po pojedinim točkama dnevnog reda
kako slijedi:
1. Izbor člana Nadzornog odbora (za)