mi smo specifičan narod, nikad nismo bili jedinstveni, pa ni u prošlom ratu,dok su jedni ginuli drugi su krali. sa svima smo dobri a sami sebi najgori. to je i poveznica za ovu inicijativu oko zbijanja snaga. ja bih bio najsretniji da u mojoj firmi nitko osim mene ne zna poteze koje vučem, ali pošto je to nemoguće,svedem to na najmanji broj.pa zašto su se sad iz ingre raspisali. jednostavno ne žele još kojeg kuhara u kužini.pa samo s ovog foruma možemo skupiti 10% društva, pa biti prvi na topu. da ne govorim ako bi se to vremenom još umnožilo. pa kupili smo dio ove firme pa zašto ne bismo i mi sudjelovali u kužini , sa barem malo soli, papra.na koncu ako triba i bhut jolokiom.
Vaš link
Koje igre bez granica,Vi se ne bojite za svoje zdravlje.Neki su izgubili puno toga na Ingri uništili svoje živote a Vi da bi dokupili malo jeftinije pričate laži i uništavate to malo šta je ljudima ostalo.
Upitnik,beholder,stfaca, ima vas puno.
kakve vi gluposti pričate? govorim ima godinu dana di će i kojim smjerom će dionica.
[/quote]
Bilo je teško haa??? A zašto nisi na DIOKI i CROS pisao prije mjesec dana da će rasti preko 50%? E tu bi bio faca, ovako si samo pesimist. Znao sam i ja da će neke druge padati pa nisam im dosađivao godinu dana na njihovim forumima. Ingra je najbolja prilika za 2012. Nije nagovor na kupnju.
kakve vi gluposti pričate? govorim ima godinu dana di će i kojim smjerom će dionica.
[/quote]
Ingra je najbolja prilika za 2012. Nije nagovor na kupnju.
[/quote]
e sad sam ozbiljno zabrinut za tvoju sposobnost zdravog rasudjivanja…burza te pojela i izgubio si kontakt sa realnoscu, na osnovu cega je ingr super prilika? pa i to malo poslova sto dobiju nije im dovoljno ni za hladni pogon…
Gospodo
obećao sam Vas izvjestiti o prikupljanju dionica za skupštinu. Do sada smo prikupili 230 tisuća dionica i nadam se da to nije sve.
Ovo su cijenjeni forumaši vlasnici dionica Ingre koji su dali podršku inicijativi odlaska preko opunomoćenika na skupštinu Ingre:
Dedo
Dgmaz
Matrimon
Topalov
Timea
Pozitiva
Eufan
Fatboy
Bestija2
Klisko
Jadranri
Pancho66
Squarefoot
Janlana
Perobrand
2slow
Yago
Plavi76
MarijanZG
Ingroman
Godzilaa
Exon
Svi koji žele neka se jave na PM
Pozdrav
[/quote]
Ingra je najbolja prilika za 2012. Nije nagovor na kupnju.
[/quote]
e sad sam ozbiljno zabrinut za tvoju sposobnost zdravog rasudjivanja…burza te pojela i izgubio si kontakt sa realnoscu, na osnovu cega je ingr super prilika? pa i to malo poslova sto dobiju nije im dovoljno ni za hladni pogon…
[/quote]
Ako si zabrinut popij apaurin i smiri se kolega-ako uopće imaš Ingru. Na osnovu čega je prilika? Naplata poslova koji se rade i koji će biti završeni, naplata od Arene kao i naplata dugova od nekoliko stotina milijuna kuna, prodaja ostalih stanova, prihodi od nekretnina u najmu kao i onih u vlasništvu, mali troškovi za hladni pogon, odgođeno vraćanje dugova, poslovi pred realizacijom, rješavanje kooperantskih dionica koje su pritiskale prodaju i na kraju besplatna cijena dionice. Hoćeš još???
Ti budi zabrinut i nemoj ni slučajno kupovati. Pozdrav.
Gospodo
obećao sam Vas izvjestiti o prikupljanju dionica za skupštinu. Do sada smo prikupili 230 tisuća dionica i nadam se da to nije sve.
Ovo su cijenjeni forumaši vlasnici dionica Ingre koji su dali podršku inicijativi odlaska preko opunomoćenika na skupštinu Ingre:
Dedo
Dgmaz
Matrimon
Topalov
Timea
Pozitiva
Eufan
Fatboy
Bestija2
Klisko
Jadranri
Pancho66
Squarefoot
Janlana
Perobrand
2slow
Yago
Plavi76
MarijanZG
Ingroman
Godzilaa
Exon
Pozdrav
[thumbsup]
Jos samo 86.351 dionica i idemo u TOP10! [wink]
A jos samo 430.000 i stavljamo u dnevni red NASE prijedloge na skupstini…
Gospodo
Dedo
Dgmaz
Matrimon
Topalov
Timea
Pozitiva
Eufan
Fatboy
Bestija2
Klisko
Jadranri
Pancho66
Squarefoot
Janlana
Perobrand
2slow
Yago
Plavi76
MarijanZG
Ingroman
Godzilaa
Exon
Pozdrav
[thumbsup]
[/quote]
Još samo da se Peyo javi i top 10 je tu!
A s time i dnevni red na skupštini bi bio bliže… [thumbsup]
Gospodo
Dedo
Dgmaz
Matrimon
Topalov
Timea
Pozitiva
Eufan
Fatboy
Bestija2
Klisko
Jadranri
Pancho66
Squarefoot
Janlana
Perobrand
2slow
Yago
Plavi76
MarijanZG
Ingroman
Godzilaa
Exon
Pozdrav
[thumbsup]
[/quote]
Kasno je za utjecaj na dnevni red, 17.01. je bio zadnji rok da skupina dioničara sa 5% zahtjeva postavljanje točke dnevnog reda, možda do slijedeće skupštine se uspijemo organizirat sa 675 000 dionica. Sentiment oko ove dionice bi se promijenio istog trenutka kad bi i javnost saznala da Ingra više nije netransparentna prčija nekoliko profesionalnih lopova.
Kada bi netko bio vičan formalizaciji našeg udruživanja, odmah bih bio u toj priči.
Kolega Ingroman,
mislim da smo već sada napravili dosta je smo udružili 22 dioničara koji su spremni dati svoje punomoći za zastupljanje na skupštini. Nadam se da će nam se još malih dioničara pridružiti. Ove godine smo zakasnili za postavljanje točke dnevnog reda. Uprava je svake godine zakazivala skupštinu ležerno bez pritisaka ali ako ovako nastavimo mislim da će im biti knedla u grlu kada budu zakazivali sljedeću skupštinu jer će mali dioničari Ingre imati pripremljena pitanja za dnevni sljedeće skupštine te će ih natjerati da prestanu sa samovoljom kod upravljanja firmom. Zato nas treba što više i da pokažemo da mi hoćemo znati informaciju više jer smo mi ipak suvlasnici Ingre. Ovo se odnosi na sve dioničare i dionice u RH jer tvrtke koje su izlistane na burzi nisu ničija prčija sa kojom se može manipulirati kako ko hoće.
Pozdrav svima Ingrašima a ponajprije onima koji će se pridružiti našoj inicijativi.
Kolega dgmaz,podrzavam vas i zelim srecu u daljnjem radu.Mali covjek ne moze nista ali puno malih moze puno,samo naprjed!!
Pozdravljam ovu inicijativu okupljanja malih dioničara! Nisam se još prijavio iz razloga što sam već pisao da na skupštini sada u 2. mjesecu postoji samo jedna točka dnevnog reda, Izbor člana NO, i to će trajati jedno 2-5 minuta. Tako da se ne isplati ići.
Na glavnu godišnju skupštinu koja bi se po običaju trebala održati na ljeto, svakako da ću se prijaviti u ovu grupu malih dioničara. Dakle na ljeto možete računati i na mojih 42 tisuća komada, do tada vjerovatno i 50.
Držite se, a ove "neprijatelje" Ingre koji svakodnevno siju paniku, jednostavno ignorirajte (to im je posao od kojeg pokušavaju živjeti). Pozdrav!