mufte ili ne mufte ili kako tko hoće meni je svejedno jer sam na ingri popušio gadno kao ni na jednoj dionici. ranije sam vjerovao da postoji scenario ili neka zakulisna igra, ali sada sam sve više uvjeren da se stvar izmakla kontroli i da će prizemljenje biti bolno za sve nas koji imamo dionicu ingre. poslovi od 21 mil. kn koji se eto objavljuju mjesec dana prije potpisa ugovora sada se vade kao slamka spasa, a kada je bilo riječ o poslu od 55 mil. eur tada su se jedva oglasili. što se tiče arene više mi ništa nije jasno ko tu koga i zašto, jedino u što sam siguran je da postoji upisan zalog bks banke koji se neče tek tako maknuti bez obzira na ugovor sa državom i gradom i ako bks krene u ovrhu biti će perja na sve strane.
meni je žao kolega,previše ste slušali kolegu banaramu,al bar ste iskreni. Lp
[/quote]
Na žalost previše sam vjerovao u upravu i njenu sposobnost, te imovinu koju ingra ima. Da su uspjeli završiti fin. restrukturiranje i podići dugoročni sindicirani kredit stvari bi se odigrale drugačije. ovako je pretvaranje duga u kapital dovelo do rasprodaje neviđenih razmjera koju su samo rijetki mogli predvidjeti. Iskreno nisam vjerovao u pad ispod 10 kn, pa nakon toga 8 kn, pa opet 6 kn. Nakon svega više u ništa ne vjerujem a ponajmanje da će se desiti čudo, a jedino je siguran moj trenutni gubitak koji se piše sa puno nula, ali što je tu je svaka škola se plaća pa se nadam da mi se ovakav promašaj neće više ponoviti.
ZZtop stvarno si vidovit i vidim da sve znaš pa onda pogodi koliko sam izgubio na ingri. Mislim da nečeš biti niti blizu .
http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-je-trebala-izvijestiti-o-26-mil-dolara-potrazivanja-195875.aspx
Žalosno je što novinari tek sada pišu o ovome. Trubim već mjesecima o tome da je Ingra bila dužna izdati službeno priopćenje preko ZSE-a o tome, to ju jasno obvezuju propisi o trgovanju d.d.-a kojima se trguje na uređenom tržištu, tim više što je u visokoj kotaciji, odnosno sastavnica je Crobexa 10.
Novinari su dobri samo u prepisivanju tuđeg teksta.
A i izdat će ga, pa nek onda i propadne nakon toga, ako je dotle došlo!
Kad god posjetim ovu temu, (jednom u 3 mjeseca) bananarama je tu, pa nije valjda da još dokupljuješ Ingru?
Kad god posjetim ovu temu, (jednom u 3 mjeseca) bananarama je tu, pa nije valjda da još dokupljuješ Ingru?
Samo vi "pilite" po svome, nije zabranjeno! Ovdje će se napraviti lijepa “čistka”!LP!
Evo vam poveznica novinari, o njima ste i sami izvještavali, a sad se pravite "mutavi"!
http://www.seebiz.eu/hidrogradnja-nas-novac-blokirala-je-ingra-za-sve-je-kriv-mesic/ar-21722/
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/48336-sta-ce-biti-sa-47-miliona-maraka-iracki-novac-mogao-bi-posvadjati-bih-i-hrvatsku.html
http://www.limun.hr/main.aspx?id=737626
Nisi se ni ti proslavia sa 5000 na 1000.
http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-je-trebala-izvijestiti-o-26-mil-dolara-potrazivanja-195875.aspx
Žalosno je što novinari tek sada pišu o ovome. Trubim već mjesecima o tome da je Ingra bila dužna izdati službeno priopćenje preko ZSE-a o tome, to ju jasno obvezuju propisi o trgovanju d.d.-a kojima se trguje na uređenom tržištu, tim više što je u visokoj kotaciji, odnosno sastavnica je Crobexa 10.
Novinari su dobri samo u prepisivanju tuđeg teksta.
A i izdat će ga, pa nek onda i propadne nakon toga, ako je dotle došlo!
Naš pritisak je ipak urodio nekim plodom.
Dakle kada taj dug sjedne biti će ČISTA DOBIT.150 MIL kuna. Svim suprostavljenim stranama je u interesu da spor čim prije završi.
Meni se čini da je sada ulaz u ovu dionicu ravan samoubojstvu. Dionica ide stepenasto prema dolje uz poneki slobodni pad. Ne znam puno o TA i sl, ali meni se čini da je tu potencijalni gubitak daleko veći od potencijalnog dobitka.
žalim svakog tko nije izašao, jer ovdje je kolaps neminovan. Ingra se samostalno više ne može spasiti.
Nema tu nikakvih zakulisnih igara, nikakvog namjernog rušenja cijene i nema tu nikakvih basnoslovnih budućih dobiti. Ingra hropće u smrtnim mukama i slijedi grubo zaustavljanje sudarom u zid.
Nije mi jasno kako moderator dopušta ovakve postove bez ikakvog obrazloženja. Sama tvrtka je kazala da joj je imovina znatno veća od obveza i da nema govora o stečaju.
stvarno nezam šta bi većina vas htjela, evo Ingra objavi posao od 21 mil. i opet nađete neku manu i opet cijena ide dole…
@neven …. na ima arene grad zg i vlada rh godišnje moraju plaćati 7,2 mil eura plus pdv i 300 000 eura za održavanje …ugovor je potisan na 28 godina a prijevremen otkup je moguć 2016 za 80,2 mil eura … znači trenutna kamata na prijevremen otkup je 9% … grad zg i vlada rh mogu se kod domaći banaka zadužit uz kamatu oko 6 % % čime bi uštedjeli novac porezni obveznika a ingru oslobodili kako ti kažeš prezaduženosti ,OBF bi odahnuli ,male dioničare spasili ….sveukupni dug ingre je na datum 30.9.2016 iznosio 971 mil kuna …imaju dvore lapad,irački dug,60 mil eura ugovoreni poslova, upravnu zgradu…. uzmi digitron pa zbrajaj jer vidim da si kupova onako ofrlje napamet a tako si i pisa tekst na poslovnom…