INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Igra bez granica…Ne može biti prozirnije! [angry]

Kako napreduje skupljanje za skupštinu?

prijatelju ide polako iako bismo htijeli da se svi uključe u inicijativu, skupili smo preko 1% firme ali treba nas se više uključiti.
Molim sve zainteresirane koji imaju dionice fingre da se jave sa količinama ako žele kako bismo skupili što više.

Pozdrav

Di je kolega POBJEDA?

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-sklapa-posao-u-alziru-vrijedan-21-milijun-kuna-195795.aspx
Ovo je tek zagrijavanje!

Hehe 🙂
Kao da su čekali da padne cijena i onda okinuli vijest u javnost :)
[/quote]
MA pad cijene je logičan i očekivan, a vijest je pokušaj da se spriječi daljnji potop…vidite da se piše da se očekuje potpisivanje za 30 dana, znači ništa još nije gotovo, to su valjda i prepoznali investitori pa je cijena opet ispod 5 kn…znači pokušaj propao…jedina je nada skupština…vrbujte peyu i zovite novinare na skupštinu…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Ova vijest je svakako pozitivna. Pokazuje da se nešto radi. A u biznisu je važno biti prisutan jer kad iskrsne neki posao ako ne radiš odnosno imaš firmu na čekanju taj posao nećeš dobiti. Sad sam i ja u toj situaciji. Moj standardni posao je krenuo loše i zatvorio sam radionu. Međutim pojavilo se par poslova koje sam mogao odraditi da sam samo bio strpljiviji i optimističniji. Jer u poslu je jako važna prisutnost na tržištu i tvoje reference. Ingra ima hebene reference a posla će biti. Svi ti infrastrukturni projekti su projekti koji se razvlače do nesvijesti jer ih ugovaraju države a ne privatnici. A u državama obično rade najnesposobniji ljudi koji će živjeti sto godina jer im se nikuda ne žuri. Zato sad imam nadu da će Ingra doći na svoje.

Kad dođe(ubrzo) pravi posao,svi špekulanti CROBEXA će se uvaliti u nju i lansirati je da svima ovima koji je pljucaju (čak i na ovim cijenama) poispadaju zubi. A zašto, jer ste gledali u lipe i željeli da dođe do nekog suludog trageta.Omjer zarade/rizika je velik.

Pozdrav

bit će bolje................

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-sklapa-posao-u-alziru-vrijedan-21-milijun-kuna-195795.aspx
Ovo je tek zagrijavanje!

Hehe 🙂
Kao da su čekali da padne cijena i onda okinuli vijest u javnost 🙂

Ja sam unutra do daljnjega. Sa 70% gubitka ne idem doma 🙂
[/quote]
Očekujem uskoro i službeno očitovanje preko ZSE-a o Iračkom dugu. Onda bi trebala biti "tarabana, ovo je još stiska!
[/quote]

Ako i bude sluzbenog objavljivanja ono nece imati drugacije informacije od onih koje su vec dostupne.
Postoji velika mogucnost da se spor rijesi (i INGRA uzme novac) tokom ove godine a ako ne ove, onda sljedece… Novac je uplacen na racunu JUMBES Banke vec od 2006 a nadam se da ce INGRA uspjeti dobiti i kamatu na svoj dio…

Moj standardni posao je krenuo loše i zatvorio sam radionu. Međutim pojavilo se par poslova koje sam mogao odraditi da sam samo bio strpljiviji i optimističniji. Jer u poslu je jako važna prisutnost na tržištu i tvoje reference. Ingra ima hebene reference a posla će biti. Svi ti infrastrukturni projekti su projekti koji se razvlače do nesvijesti jer ih ugovaraju države a ne privatnici. A u državama obično rade najnesposobniji ljudi koji će živjeti sto godina jer im se nikuda ne žuri. Zato sad imam nadu da će Ingra doći na svoje.

Dragi ulagaču, znači NISI odradio poslove…al je prilika bila dobra…to je isto kao i ovdje …postoji mogućnost da nešto bude [lol] [lol]
A o koje to reference ingra ima??? To da su poizvođači radili sve malo ozbiljnije poslove ili da ne plaća dospjela potraživanja na vrijeme??? ma ajte, nemojte…
[/quote]

Na žalost vidim da si mlad i neiskusan u biznisu. Možda u dionicama imaš iskustva ali u stvarnom poslu očito nemaš. Zašto? Zato jer osnovati firmu i raditi na tržištu mogu samo hrabri. A i oni uglavnom sve računaju na dugi rok. Zato svako ulaganje treba gledati tako. Po tvojoj logici bi onda Billa koja je imal 160 milijuna kuna gubitka u prošloj godini morala sve pozatvarati i otiči kući podvijena repa. I tako dalje da ne nabrajam.

Di je kolega POBJEDA?

Doživio poraz…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

ovo ako nije stečaj ili neka velika vijest onda je vrijeme da uskorak krene prema hamboldovoj da vidi šta se tamo zbiva
još nisam kupio dionicu btw

Šta stečaj ima veze sa panikom na burzi ?

NAvodno svi građevinci sutra izlaze sa izvješćima..prema kretanju cijene danas moći ćemo prognozirati kakvo će biti izvješće jer će insideri, kao i uvijek, imati "određene smjernice"…i prema svemu ovome, do sada viđenom, ne očekujem ništa posebno u izvješću, minus ne veći od očekivanog i nastavak agonije….naravno ako se netko ne složi sa ovim to je njegovo pravo, ali neće utjecati na rast dionice…

Moj standardni posao je krenuo loše i zatvorio sam radionu. Međutim pojavilo se par poslova koje sam mogao odraditi da sam samo bio strpljiviji i optimističniji. Jer u poslu je jako važna prisutnost na tržištu i tvoje reference. Ingra ima hebene reference a posla će biti. Svi ti infrastrukturni projekti su projekti koji se razvlače do nesvijesti jer ih ugovaraju države a ne privatnici. A u državama obično rade najnesposobniji ljudi koji će živjeti sto godina jer im se nikuda ne žuri. Zato sad imam nadu da će Ingra doći na svoje.

Dragi ulagaču, znači NISI odradio poslove…al je prilika bila dobra…to je isto kao i ovdje …postoji mogućnost da nešto bude [lol] [lol]
A o koje to reference ingra ima??? To da su poizvođači radili sve malo ozbiljnije poslove ili da ne plaća dospjela potraživanja na vrijeme??? ma ajte, nemojte…
[/quote]

Na žalost vidim da si mlad i neiskusan u biznisu. Možda u dionicama imaš iskustva ali u stvarnom poslu očito nemaš. Zašto? Zato jer osnovati firmu i raditi na tržištu mogu samo hrabri. A i oni uglavnom sve računaju na dugi rok. Zato svako ulaganje treba gledati tako. Po tvojoj logici bi onda Billa koja je imal 160 milijuna kuna gubitka u prošloj godini morala sve pozatvarati i otiči kući podvijena repa. I tako dalje da ne nabrajam.
[/quote]
Dobro…

eto ti ga na , tko je doli sad je gori [thumbsup]

eto ti ga na , tko je doli sad je gori [thumbsup]

Ne, ne i dalje je doli…

New Report

Close